Menu Premium
Loading...

Sonic Forces Review: Geen revanche voor SEGA

14/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sonic is terug! Na Mario is Sonic misschien wel het bekendste personage binnen gaming. Het is dan ook niet gek dat velen een warm gevoel van jeugdsentiment voelen oplaaien wanneer ze Sonic weer eens in actie zien. Helaas moet gezegd worden dat Sonic-games de laatste jaren allerminst van een constant niveau waren. Sterker nog, de games met SEGA’s meest bekende personage in de hoofdrol, vielen vaak tegen. Ditmaal is het de beurt aan Sonic Forces. Ontwikkelaar Sonic Team heeft er met man en macht aan gewerkt om de fans na Sonic Mania weer een toffe Sonic-game te leveren. Of dat gelukt is, bespreken Koos en Kevin in deze review. Check nu de Sonic Forces Review: Geen revanche voor SEGA!

Sonic Forces op de pijnbank

Sonic Forces kwam 7 november uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, XBOX One en PC. Aan platformen dus geen gebrek voor deze nieuwe Sonic-game. Sonic Forces onderscheidt zich van zijn voorgangers door een mix van 2D en 3D gameplay. Er is een modus waarin je als speler de moderne Sonic onder handen kan nemen. Dit brengt 3D-gameplay met zich mee. Veel fans van het eerste uur zijn logischerwijs meer gecharmeerd van de klassieke 2D Sonic speelstijl. Koos en Kevin hebben vroeger veel tijd doorgebracht met de charismatische blauwe egel. Het duo verwachtten dan ook een leuke tijd tegemoet te gaan. Zoals de heren in dit item bespreken, valt dat echter vies tegen.

Hebben jullie Sonic Forces gespeeld? Zo ja, wat is jullie mening over de game? Kunnen jullie je vinden in de kritiek van Koos en Kevin? Laat je horen in de comments onder deze ‘Sonic Forces Review: Geen revanche voor SEGA!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch