Menu Premium
Loading...

Sonic & All-Stars Racing Transformed Review

20/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sonic The Hedgehog was al een hele snelle jongen, maar dat weerhoudt hem er niet van om achter het stuur van een raceauto/boot/vliegtuig transformerding te stappen. Pascal en Dennis vinden het hoog tijd om het over deze nieuwe kartgame te hebben in de Sonic & All-Stars Racing Transformed Review.

Kartgames zijn ‘in’ de laatste tijd. Nadat Sony LittleBigPlanet Karting heeft gelanceerd, vindt Sega het ook tijd om Sonic een nieuwe kartgame te geven. Maar is het eigenlijk wel een kartgame? Of is het een soort van overbrugging tussen echt racen en party karten? Het zal in ieder geval niet vergezocht zijn met een ontwikkelaar die al games als Blur en de laatste twee Project Gotham Racing games op zijn naam heeft staan.

Wat best wel een ding is in Sonic & All-Stars Racing Transformed, is dat je, je raadt het al, kunt transformeren. Zo heb je stukken waar je vliegt en stukken waar je vaart, en gewoon racen natuurlijk. Maar of het ook echt iets toevoegt aan de game, laten we maar aan Dennis en Pascal over.

Grappig detail is dat er niet alleen allemaal Sega helden in zitten, Wreck’it Ralph maakt ook een cameo in de game. En ja, ook alle levels zijn op Sega titels geïnspireerde kleurbommen met bijbehorende Sega deuntjes en muziek. Wat Dennis natuurlijk fantastisch vindt, aangezien hij ze allemaal uit zijn kop kent.

Maar of Pascal ook vrolijk wordt van de overdosis aan kleur en op een neer dansende huisjes, of dat hij er een epileptische aanval van krijgt, valt nog te zien. Want voor wie is deze game eigenlijk bedoeld? Dennis weet het antwoord denkt hij. Dat en meer, vertelt hij samen met Pascal in de Sonic & All-Stars Racing Transformed Review.

Ontwikkelaar: Sumo Digital
Uigever: Sega
Platform: Xbox 360, PC, PlayStation 3, PS Vita, Wii U en 3DS

Sonic & All-Stars Racing Transformed Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch