Menu Premium
Loading...

Let’s Play Sniper Ghost Warrior 3

04/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Boris gaan als die hard sniper fans een let’s play / review van Sniper Ghost Warrior 3 doen. Omdat onze Gamekings ook erg genoten hebben van Ghost Recon Wildlands, past deze game natuurlijk in hun straatje. In deze game kun je alle wapens upgraden totdat je erbij neer valt. Camo’s, silencers, granaten en many more.

Bugs en glitches

In de game heb je verschillende disciplines, namelijk Sniper, Ghost en Warrior en laat de game nou toevallig Sniper Ghost Warrior heten. Het speelt zich af in Georgië waar de omgeving er best wel mooi uitziet. Het jammere aan deze game is dat hij best vol met bugs zit. Jelle en Boris hebben meerdere keren gehad dat de game vastliep en zelfs dat sommige save points niet opgeslagen waren. De cinematics die we kennen uit Sniper Elite 4 zijn iets veranderd. Het zijn geen bloed explosies meer maar als je iemand door zijn hoofd knalt, klopt het soms niet helemaal met de plek waar je echt schoot. Ook het spawnen van enemies werkt niet top. Als je op een verre afstand staat lijkt het alsof er geen vijanden zijn, maar als je dan dichterbij komt spawnen ze wel.

Niet de mooiste, niet de beste, maar wel leuk

Toch hebben Boris en Jelle plezier met deze game gehad, ondanks de vele probleempjes waar ze tegenaan liepen. Het is niet de allermooiste, best werkende sniper game ooit. Maar alles wat je in een sniper game wil doen, vijanden killen en missies doen door het mooie landschap van Georgië kan allemaal. Gaandeweg door de game heen kan je natuurlijk vijanden looten en wapens oppakken en met je points je wapens upgraden. En dat is iets wat wel heel goed werkt in Sniper Ghost Warrior 3. Je kunt jezelf helemaal gek customizen totdat je een echte Sniper Ghost Warrior bent.

Ga jij Sniper Ghost Warrior 3 checken? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch