Menu Premium
Loading...

Sniper Ghost Warrior 2 Review

31/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een wereld die gedomineerd wordt door snelle actie shooters waarbij de gelegenheid om even rustig te liggen, vijanden te observeren en daarna een voor een uit te schakelen ver te zoeken is, komt Sniper Ghost Warrior 2 als een verfrissing. Sniper Ghost Warrior 2 moet namelijk niets hebben van al die poespas en belooft een first-person shooter te zijn, puur gericht op het sniperen. Of Pascal en JJ deze game een warm hart toe dragen, of dat Sniper Ghost Warrior 2, net als zijn voorganger, niet zo lekker uit de verf komt, zie je in de Sniper Ghost Warrior 2 Review.

Het begon allemaal met Sniper Ghost Warrior, het eerste deel van de inmiddels twee verschenen delen. Deze game was vrij low-budget gemaakt, maar werd desondanks met open armen ontvangen door het grote publiek. Dat was eigenlijk niet zo vreemd, want in een markt overspoelt door snelle actie shooters kwam Sniper Ghost Warrior als een aangename verassing. Er zijn immers niet zoveel first-person shooters die zich puur richten op de kunst van het scherpschieten.

Sniper Ghost Warrior 2 is een vervolg op zijn voorganger. De game bevat meer wapens, meer omgevingen en loopt nu op de CryEngine 3, bekend van onder andere de laatste Crysis games. In Sniper ga je, zoals de titel al doet vermoeden, te werk als sniper. Samen met je spotter, alleen, of uit de verte jouw team maten assisteren door strategische kills te maken, sluip je de levels door en kom je in omgevingen die variëren van de bergen van Tibet tot aan stad-rijke omgevingen als Sarajevo.

Erg veel druk op City Interactive, de developer van de game, ligt er echter niet, Sniper Ghost Warrior 2 is namelijk een budget titel en is dus bijna drie keer goedkoper dan een triple A shooter. Maar of Sniper Ghost Warrior 2 zijn voorloper, die toch 3,5 miljoen keer over de toonbank is gegaan, en daarmee de groot aantal sniper liefhebbers tevreden kan stellen, zie je in de Sniper Ghost Warrior 2 Review.

Ontwikkelaar: City Interactive
Uitgever: City Interactive
PlatformPlayStation 3, Xbox 360 en PC
Sniper Ghost Warrior 2 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch