Menu Premium
Loading...

Sniper Elite 5 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

01/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds afgelopen week kun je jouw sniper gun uit de kast halen om lekker van een veilig afstandje wat Nazi scum een kogel door de kop te jagen. Sniper Elite 5 ligt namelijk in de winkels. Het nieuwe deel uit deze franchise game komt uit op alle PlayStation – en Xbox consoles & PC , en is vanaf dag 1 via de Xbox Game Pass te spelen. Daan is met het spel aan de slag gegaan en JJ checkt zijn relaas in de Sniper Elite 5 review.

Sniper Elite 5 review: Alles voor de slow motion kill

Sniper Elite 5 is een tactical third-person shooter, waarbij het accent dus het omleggen van vijanden van een flink afstandje ligt. En zoals het in deze serie altijd gaat, een goed headshot of kogel in de ballen wordt uitgebeeld middels een letterlijk en figuurlijk gruwelijke stukje slow motion. Splash en spletterrrrr. Het spel speelt zich af in het Frankrijk van de jaren ’40 en kent een uitgebreide campaign, bestaande uit 10 missies, waar verschillende nazi’s dienen te worden geperforeerd. Deze open wereld omgeving bestaat doorgaans uit dorpen, kastelen en/of fabrieken. Oftewel, in je kunt zelf gaan bepalen hoe en van welke afstand je jouw vijanden gaat poppen. Hoe is onze Daan, een Pistolero del Sofa van het eerste uur, te werk gegaan in deze game?

Snipen is een way of life

De campaign van Sniper Elite 5 is ook online in co-op te spelen. En net als bij een Soulslike game is het mogelijk om andermans campaign als invader binnen te stappen. Ga je lekker in een bosje zitten en knal je de speler de missie uit. To slot zijn er ook een aantal online multiplayer modes, zoals Free-For-All en Team Deathmatch. Genoeg te doen dus. Maar is het ook leuk? Heeft de game kwaliteit genoeg of wordt het snel eentonig? Je ziet en hoort het in de Sniper Elite 5 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch