Menu Premium
Loading...

Sniper Elite 4 preview

21/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sniper Elite 4 is op komst en Boris en Karim hebben er al kennis mee mogen maken op een event. Voor wie de game nog niet kent, zullen deze twee sniper helden het nog even rustig uit leggen in deze Sniper Elite 4 preview!

De game word officieel gelanceerd op 14 februari 2017, maar we hebben nog vrij weinig gezien, naast de trailer en wat vroege gameplay beelden van het event. Wat in ieder geval al wel zeker is, is dat je net als in Sniper Elite 3 speelt als Karl Fairburne, die de strijd tegen het fascistische regime aan gaat. De bedoeling van de game is dan ook om de plannen van dit regime te ondermijnen met de middelen die je hebt. Dat zijn: vette snipers, explosies, automatische wapens, pistolen en natuurlijk een meesterlijk plan! Boris en Karim zijn beide supporters van deze sniper game, die gemaakt is door Rebellion Developments, een relatief kleine uitgever. Zij hebben de game een uur lang mogen spelen en brengen er daarom deze preview over uit ter voorbereiding van het echte werk.

Hoe de game tot nu toe bevalt en wat hun tactische moves zijn? Gaan ze stealthy of chaotisch door de levels heen? Dat zie je in deze korte preview. Ga jij deze game halen op Valentijnsdag? Laat het even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch