Menu Premium
Loading...

Sniper Elite 3 Review

19/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly en Skate hebben hun sniper rifle uit het vet gehaald voor Sniper Elite 3 om een stel Duitsers in Afrika op de korrel te nemen. Zoals de titel al lichtelijk doet vermoeden, draait heel Sniper Elite 3 om het meesteren van het langeafstandswapen. Ben je een groot liefhebber van sniper-levels en ben je online regelmatig hoog in een flatgebouw liggend op de grond te vinden? Check dan de Sniper Elite 3 Review.

Waar Sniper Elite 2 zich afspeelde in een verwoest Europa speel je in Sniper Elite 3 in de gillende hitte van Afrika. Je speelt net als in het vorige deel met Karl Fairburne. Deze beste man is op een speciale missie gestuurd om een hoge Duitse pief te vermoorden. Als je een diepgaand verhaal zoekt, dan ben je bij Sniper Elite 3 aan het verkeerde adres, want veel meer dan dit zal het niet worden. Geen vreemde wendingen of iets dergelijks, maar wel een shitload aan grote missies. De missies spelen zich op een grotere oppervlakte af vergeleken met zijn voorganger. De levels zijn dus groter en daardoor is het in Sniper Elite 3 mogelijk om op verschillende manieren door het level te komen.

Zoals het een echte sniper betaamd, zul je jouw vijand voorzichtig moeten benaderen en de juiste plek moeten vinden om je schot te lossen. Als je eenmaal klaar bent om de vijand neer te halen en je schot is gelost, verandert het perspectief van de camera en zie je de vijand in X-Ray. Deze mode heeft stiekem wel wat weg van de X-ray moves uit Mortal Kombat. De kogel perst zich namelijk een weg door de botten en organen van je gekozen object. Naast de singeplayer is er natuurlijk ook een multiplayer mode aanwezig. Deze mode komt met de standaard deathmatch en team deathmatches, de variatie zit hem in het feit dat de speler met de kill vanaf de langste afstand wint. Wil je meer weten over de online modes van Sniper Elite 3? En of het Afrikaanse avontuur van Karl Fairburne de moeite waard is? Kijk dan de Sniper Elite 3 Review.

Ontwikkelaar: Rebellion Oxford
Uitgever: 505 Games
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360

Sniper Elite 3 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch