Menu Premium
Loading...

Slime Rancher Review: “Een simpele First-person managing game”

04/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vies, vuil en slijmerig. Ja, we hebben het hier over Slime Rancher. Je speelt met de character Beatrix LeBeau, een jonge rancher die zijn eigen ranch wilt gaan uitbreiden. Kevin en Emiel, de mannen die wel houden van goeie indie games zijn gezellig samen aan tafel geschoven om deze game even te bespreken. Zal deze kleurrijke game vol met blobjes slijm een goeie indruk hebben gemaakt bij de mannen? Het resultaat zie je hier in het item┬áSlime Rancher Review: “Een simpele First-person managing game”.

Kippen farmen en slijm voeren

In het spel ben je voornamelijk bezig met het uitbreiden van je eigen boerderij. Op deze boerderij moet je zorgen dat je verschillende soorten slijm laat opgroeien. Dit doe je door middel van het voeren van bijvoorbeeld kippen aan je slijm poppetjes. Zo vereist elk soort slijmbeest weer een ander soort voedsel om op te groeien. Doordat je de slijm voert, krijg je als resultaat dat je hier kristallen voor terug krijgt. Deze kun je daarna weer uitgeven op een soort van markt, om je boerderij weer verder uit te breiden.

Slime Rancher is het wel waard

Ook al is de game simpel gezegd een echte farming simulator, het houdt je wel lekker bezig. Tijdens het spelen van Slime Rancher, kregen Emiel en Kevin er maar geen genoeg van om steeds maar verder te willen spelen. Het werkt allemaal zo makkelijk en je wilt graag je boerderij verder uit blijven breiden. Of het nu gaat om een nieuwe soort slijm of omdat je graag die laatste upgrade voor je kooien wilt kopen, je blijft maar doorgaan. Mocht jij nou twee tientjes hebben liggen en je vindt het leuk om je eigen ranch te managen, dan raden wij deze game zeker aan! Wat vinden jullie van deze slijmerige cartoon game? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch