Menu Premium
Loading...

Slender Review

21/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In je broek schijten van angst met SlenderHet is een mythe, een internet meme, maar vooral een enge survial-horror game: Slender. Dennis en Martin hebben de game van achter naar voren gespeeld en durven nu niet meer naar bed te gaan zonder het licht aan te laten. Heb jij je ballen nog? Check dan de Slender review.

Als je vanavond nog rustig wil gaan slapen, kun je beter nu stoppen met lezen en je PC uitzetten. We gaan het hebben over de engste game sinds tijden: Slender. Slender is gebaseerd op een mythe. De mythe gaat over een Slender Man, een dunne lange man in een zwart pak. Handig of niet, hij kan zijn armen tot abnormale lengte uitrekken en als dat nog niet genoeg is heeft hij ook nog tentakels die uit zijn rug komen. Met deze tentakels kan Slender Man zijn vijanden paranoïde maken, geheugen verlies geven, laten slapen en hun gezichtsveld blokkeren. Daarnaast kan de Slender Man zichzelf teleporteren, zodat hij in een oogwenk voor je neus staat wanneer je toevallig naar achteren kijkt om te checken of hij je nog volgt.

In 2009 is deze Slender Man mythe geëvalueerd tot een internet meme. Op het “Something Awful” forum zijn mensen begonnen om echte foto’s te bewerken met Slender Man. En zo was de internet meme geboren. Een lekkere horror game van de mythe kon dan natuurlijk ook niet uitblijven en daar was Slender.

Deze game is dus echt iets voor de horror gamer met een stalen hart. Op Youtube kun je zien hoe velen daar op de vervelende manier achter kwamen. Dit ging vaak gepaard met een twee meter hoge sprong van de bureaustoel en verschillende hoge gilletjes. Deze review neemt je mee in het donkere bos waar de Slender Man zich schuil houdt. Dus heb je je ballen nog of schijt je graag in je broek van angst, check dan snel deze review van Slender.

Ontwikkelaar: Parsec Productions
Uitgever: Parsec Productions
Platform/em>: PC en Mac

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch