Menu Premium
Loading...

Skyrim: Hearthfire Review

20/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een eigen huis, een plek onder de de zon en dat allemaal in de wereld van Skyrim. Steven en Jelle hebben allebei hun overall aan gedaan en zijn flink gaan klussen voor de Skyrim: Hearthfire review.

Na al het vampieren jagen in Dawnguard ben je natuurlijk helemaal uitgeput, stink je naar knoflook en ben je toe aan een goede vakantie. Dus komt Bethesda met nieuwe DLC genaamd Hearthfire. Als je het even helemaal gehad hebt met al dat geschreeuw en die eindeloze kerkers, dan vind je het waarschijnlijk niet erg om even te settlen en eens helemaal tot rust te komen.

Je krijgt in Hearthfire de mogelijkheid om een stuk land te kopen bij de plaatselijke Jarl. Dit kun je in drie verschillende gebieden doen, maar niet zomaar want met jouw reputatie moet je wel eerst het vertrouwen winnen van de Jarl. Als dat allemaal gelukt is, dan kun je het materiaal gaan verzamelen dat nodig is om een huis te bouwen. Na al het stevigste bouwmateriaal bij elkaar te hebben verzameld, is het daarna eindelijk tijd om lekker te beginnen met craften.

Zodoende kun je je huis verschillende vleugels geven, die je allemaal tot in de puntjes kan inrichten met al je zeldzame loot en meest waardevolle trofee├źn. Het is ook mogelijk om je eigen crafting hokken te maken, zodat je nooit meer naar de smid hoeft. Handig! Maar voor de echte hobbyist is er ook een mogelijkheid om bijen te houden of anderen dieren.

Als eenmaal alles ingericht is, is het tijd om je gezin te stichten. Je kunt een leuke chick trouwen en twee kinderen met haar krijgen, die je zelf moet opvoeden. Daar gaat natuurlijk flink wat tijd in zitten en daarom is het slim om een steward in te gaan huren die al je klusjes van je overneemt. Kinderen zijn een hele verantwoordelijkheid, dus je zult ook je huis moeten ontdoen van reuzen ratten, reuze spinnen en natuurlijk reuzen.

Steven en Jelle hebben er al flink wat uurtjes op zitten en zitten al een tijdje volledig onder de plak. Ze gaan je alles vertellen over het familieleven in The Elder Scrolls V: Skyrim in de Skyrim: Hearthfire review.

Ontwikkelaar: Bethesda
Uitgever: Bethesda
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Skyrim: Hearthfire review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch