Menu Premium
Loading...

Skyrim: Dragonborn Review

19/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In The Elder Scrolls V: Skyrim kun je je eindeloos vermaken in de open wereld van de game. Dat eindeloos vermaak wordt nu nog groter met nieuwe DLC, genaamd Dragonborn. Steven en Melle hebben eindelijk op draken gevlogen voor de Skyrim: Dragonborn Review.

Dragonborn is het derde DLC pakket dat verschijnt voor The Elder Scrolls V: Skyrim. Het draait in deze add-on allemaal om de nieuwe bad-guy Miraak. Hij is een Dragon Priest die net als jij ook drakenbloed door zijn aderen heeft stromen. Jij gaat in Apocrypha opzoek naar “Black Books” die je moeten helpen om Miraak te stoppen.

De tofste toevoeging die Skyrim: Dragonborn met zich mee brengt, is natuurlijk dat je kan vliegen op draken. Hier moet je echter wel wat voor doen, want pas nadat je een hele reeks aan quests hebt voltooid krijg je beschikking over deze geweldige gave. Daarnaast krijg je meer dan 70 nieuwe locaties, 30 nieuwe wapens en 70 nieuwe boeken om je skills te verbeteren. Ook zijn nieuwe vijanden, spells, shouts, armor, quests en characters van de partij in deze DLC.

Steven en Melle hadden al uren gestoken in de wereld van Skyrim, maar zijn speciaal voor de Dragonborn add-on teruggekeerd. Hoe goed het hen beviel om op hun persoonlijke draak door het luchtruim heen te vliegen, hoor je in de Skyrim: Dragonborn Review.

De DLC is op 4 december verschenen voor de Xbox 360. Als het goed is komt Skyrim: Dragonborn ook naar de PC en PlayStation 3. Alleen de releasedatum is voor deze platformen nog niet bekend. Tot die tijd kun je wel alvast kijken naar wat de ervaringen van Melle en Steven waren in de Skyrim: Dragonborn Review.

Ontwikkelaar: Bethesda Game Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Skyrim: Dragonborn Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch