Menu Premium
Loading...

Skylanders Trap Team Review

15/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skylanders Trap Team is het vierde deel in de populaire Skylanders-serie. Met jouw eigen verzameling van Skylanders-poppetjes kan je de kleurrijke wereld van Skylanders betreden. Boris en Steven hebben de game gespeeld en laten je in deze ‘Skylanders Trap Team Review’ weten hoe het eerste deel uit de serie voor de next-gen consoles het ervan afbrengt.

Skylanders Trap Team is een hack ’n slash platformer voor kids, maar ook Steven moet toegeven dat de kleurrijke wereld van Skylanders hem toch wel aanspreekt. Misschien wel het belangrijkste kenmerk van de game is dat je de fysieke poppetjes via een portal in de game kan laden. Elke keer dat er een nieuwe game uitkomt, worden er nieuwe personages en nieuwe gameplay-mechanieken toegevoegd. Ditmaal zijn dat kristallen waarin je de vijanden kunt vangen. Wanneer je de bad guy hebt gevangen, kun je er vervolgens zelf mee spelen.

Vind je de combinatie van echte speelgoedpoppetjes samen met een game een tof principe? Wat Boris en Steven ervan vinden hoor je in deze review, waarin zij jou alles vertellen over Skylanders Trap Team.

Ontwikkelaar: Toys for Bob
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, Wii en Nintendo 3DS

Skylanders Trap Team Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch