Menu Premium
Loading...

Skylanders Swap Force Review

22/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een rage onder de jeugd van tegenwoordig. We hebben het dit keer niet over Pokémon, maar over Skylanders. Het Skylanders-universum heeft de jeugd al een tijdje overgenomen met de games en de bijbehorende speelgoedpoppetjes. Nu is er een nieuw deel uitgekomen, genaamd Skylanders Swap Force. Deze game neemt het principe van de vorige games en breidt dit verder uit. Boris en Jelle hebben hun innerlijke kind naar boven laten komen en de game onder handen genomen. Dit hebben ze speciaal gedaan voor deze Skylanders Swap Force review, waarin zij het nieuwe principe van de game behandelen en de aanpasbare speelgoedfiguurtjes.

Skylanders Swap Force combineert een game met echt speelgoed. Via een portaal, waar je de poppetjes op kunt zetten, verschijnen de Skylanders in de game. In Skylanders Swap Force hebben de figuurtjes nu de mogelijkheid gekregen om te springen en zijn er ook nog zestien nieuwe ‘verwisselbare’ speelgoedpoppetjes bij gekomen. Al deze nieuwe figuurtjes zijn opgebouwd uit twee delen. Deze delen kunnen gecombineerd worden met de andere delen van de ‘verwisselbare’ poppetjes. Dit zorgt ervoor dat je in totaal 256 verschillende combinaties kunt maken. In sommige delen van de game is dit dan ook hard nodig. Een aantal gebieden zijn namelijk alleen toegankelijk als je een bepaalde combinatie tussen de figuurtjes maakt.

Vind het principe van echte speelgoedpoppetjes samen met een game een tof principe of wil je graag samen met jouw vrienden een nieuw avontuur beleven in de wereld van Skylanders? Boris en Jelle zitten er klaar voor om met vol enthousiasme jou alles te vertellen over Skylanders Swap Force.

Ontwikkelaar: Vicarious Visions, n-Space en Beenox
Uitgever: Activision
Platform: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U en 3DS
Skylanders Swap Force Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch