Menu Premium
Loading...

Skulls of the Shogun Review

14/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Melle en Skate willen het graag hebben over de gloednieuwe turn-based strategy game Skulls of the Shogun. Deze cartoony game gaat over generaal Akamoto die, ondanks zijn vele successen, toch is gestorven in één van zijn gevechten. En dat is precies het moment waar deze game verder gaat. Natuurlijk vraag je je nu af hoe een game verder kan gaan als het hoofdpersonage zojuist zijn strijd heeft verloren en niet meer in leven is. Dat en meer hoor je zelf van Melle en Skate in de Skulls of the Shogun review.

Generaal Akamoto staat op het punt om toe te treden tot het dodenrijk, als hij erachter komt dat de wachttijd een dikke paar honderd jaar bedraagt. Als hij vervolgens ook nog ontdekt dat er een bedrieger rondloopt onder zijn naam, slaat de woede en frustratie toe en verklaart hij de oorlog aan de heerser van het dodenrijk. Een wachtende boogschutter, infanterist en cavalerist zien het lange wachten ook niet zo zitten en sluiten zich aan bij generaal Akamoto: je leger is gevormd. Ga de strijd aan met andere zombielegers, eet hun skulls, oogst daarbij nog een beetje rijst en zorg vooral dat je zo machtig mogelijk wordt.

Met vijf beurten per ronde en maximaal één actie per eenheid is het bij deze game een must om een goede strategie klaar te hebben liggen en acties perfect uit te denken om zo je tegenstanders te verslaan. Benieuwd naar de strategieën van Melle en Skate? En waarom het oogsten van rijst zo belangrijk is? Kijk dan de Skulls of the Shogun review.

Ontwikkelaar: 17-bit
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox 360, Mobile en PCSkulls of the Shogun Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch