Menu Premium
Loading...

Skates onvoorwaardelijke liefde voor From Software

13/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten het allemaal en we kunnen het niet vaak genoeg blijven zeggen: vrijdag 22 maart aanstaande komt Sekiro: Shadows Die Twice uit. Ongetwijfeld een meesterwerk van de Japanse studio From Software. Want wees eerijk: hebben die mensen ooit een game gemaakt die niet goed was? Afgezien van dat VR-uitprobeersel dat we uit ons geheugen hebben gewist…. Nee dus. Vandaar dat Skate deze studio voor hem op de allerhoogste troon der game-development heeft gezet. Wat zij maken is voor hem pure game-kunst. Visueel, maar vooral gameplay-wise. En dat mag de hele wereld weten.

Kan Skate Koos en Jelle bekeren…

Koos en Jelle zijn inwoners van die wereld, net zoals jullie dat zijn. En beide heren durven het aan om tegen Skate te zeggen dat ze de games van From Software niet zo heel erg tof vinden. Zo zijn we bij Gamekings. Elke presentator heeft een eigen mening, mag die uiten en uit die ook. En wie weet zijn er ook onder de kijkers mensen die het zogenaamde From Software gevoel niet hebben. Of nog niet hebben. JJ had dat gevoel tot Bloodborne ook niet en is dankzij Skate en mede From Software-adept Steven inmiddels bekeerd. Het tij kan dus verkeren. Wie weet ook bij Koos en Jelle.

Wat is de magie van From Software?

Bij Gamekings houden we van games. En dus geven we presentatoren die hun liefde en passie voor een game, serie, genre of developer, willen uitten de ruimte die liefde te beleiden. Skate is samen met Koos en Jelle gaan zitten om hen uit te leggen wat nu exact de magie van From Software is. Wat maakt hun games zo sterk? Waarom behoren de eindbass battles tot de beste ooit gemaakt in games? En wat maakt de voldoening die je bij deze game hebt vaak zo veel groter dan bij andere games? From Software- en niet From Software fans zijn uitgenodigd om deze visuele liefdesverklaring van Skate te bekijken. Wie weet waag je jezelf dan straks ook aan een Souls-like game. De wonderen zijn de wereld nog niet uit…

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch