Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Skate over de kunst van het live streamen

10/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Streaming is enorm aan het groeien over de hele wereld. Streamers uit Amerika halen inmiddels kijkersaantallen van 350.000 en de toppers in Nederland kunnen er al voorzichtig van leven. Streaming ontwikkelt zich daarmee in hoog tempo tot een nieuwe en zeer invloedrijke vorm van media.

Als Gamekings zijn wij ook alweer een hele tijd bezig met het streamen op Twitch. Wanneer precies het spreekwoordelijke kwartje viel, weten we niet meer, maar het zal een jaar of drie geleden zijn geweest. Skate was de eerste van de redactie die ook solo aan de slag ging. Ondertussen is de man alweer meer dan twee jaar bezig met dit ‘vak’ en heeft hij een behoorlijke community weten op te bouwen. En dus springt JJ, ondanks het griezelig koude weer kwiek op de fiets om Skate in zijn ‘streamhok’ te bewonderen en hem een aantal vragen voor te leggen. Sowieso is het natuurlijke ongelofelijk leuk om te zien hoe zijn ‘hok’ eruit ziet. Is het een gigantische studio of maar een klein hokje met een groene muur?

Skate heeft een duidelijke mening over live streaming

Want wat heb je allemaal nodig om te kunnen streamen? Hoe zit de streaming wereld in elkaar? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Wat vindt Skate zo tof aan streamen? Is er iets minder tof?  Wat vindt Skate van vrouwelijke streamers? En heeft hij voorbeelden op streamgebied, zowel internationaal als nationaal? Pak een kopje thee, koffie of glas bier erbij en geniet van een dikke veertig minuten over Skate zijn passie: het streamen. Met unieke beelden uit zijn beste streams.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch