Menu Premium
Loading...

Skate is Dark Souls 2: Crown of the Sunken King de koning

09/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wisten al dat Dark Souls 2 geen makkelijke game was, maar dat schrikt onze Skate the Great niet af. Skate speelt met regelmaat nog een potje Dark Souls 2 en dit is ook de reden dat we hem los hebben laten gaan op de nieuwe DLC van deze game. Nu weten we dat Skate dus een Dark Souls 2 fan is, maar daarbij ook enorm kritisch kan zijn. Skate is Dark Souls 2: Crown of the Sunken King de koning, maar vindt hij de DLC ook net zo tof als de game zelf?

In de DLC kun je een nieuw gebied betreden en zitten er nog drie eindbazen op je te wachten, waarvan er één optioneel is. Ook kun je nieuwe items en wapens looten, wat uiteraard erg interessant kan zijn voor de rest van je game. Je houdt deze namelijk nadat de DLC is afgelopen om te kunnen gebruiken in zowel de singleplayer, als de multiplayer.

Ben jij een Dark Souls 2 fan en twijfel je om de DLC zelf ook te checken? Jelle en Skate bespreken de pro’s en con’s, en laten natuurlijk weten of Dark Souls 2: Crown of the Sunken King jouw kostbare tijd en geduld in euro’s waard is.

Ontwikkelaar: From Software
Uitgever: Namco Bandai Games
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360
Skate is Dark Souls 2: Crown of the Sunken King de koning

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch