Menu Premium
Loading...

Skate interviewt The Big Show (WWE)

02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate interviewt The Big Show (WWE) op de Gamescom 2014. Deze reus draait al heel wat jaren mee in de WWE en zijn aanwezigheid in de nieuwste WWE-game van 2K Games is dus ook vanzelfsprekend te noemen. De hoogste tijd dus om deze enorme wrestler aan de tand te voelen!

In het interview wordt er niet alleen over de game gesproken. Skate, die ook bij sportzender Eurosport de WWE becommentarieert, kent als fan en deskundige alle ins-and-outs van de pro-wrestling wereld. Het is ook om die reden dat dit interview geen plichtmatig PR-praatje is geworden, maar een geanimeerd gesprek vol interessante wetenswaardigheden. Zo vertelt hij over zijn beginperiode in de pro-wrestling wereld, die met de nodige ups-and-downs gepaard ging. Ook spreekt hij zicht uit over zijn favoriete tag team partners en tegenstanders. Liefhebbers van games, niet getreurd: uiteraard komt ook de game WWE 2K15 nog aan bod.

Check dus snel het item om te zien wat ‘The World’s Largest Athlete’ allemaal te vertellen heeft aan Skate. Het interview met Paul Wight a.k.a. The Big Show staat helemaal klaar voor je, dus check het snel!

Interview met Paul Wight a.k.a. Big Show

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch