Menu Premium
Loading...

Skate en Rainbow Six: Siege – liefde op het eerste gezicht

12/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor een personal story. Koos heeft al vertelt over zijn race-avonturen, nu is het tijd voor Skate. En Skate speelt een game veel meer dan de andere: Rainbow Six: Siege. Samen met de Souls-like games zijn dit de twee grote liefdes van Skate als het aankomt op games. En deze liefde bestaat al een tijdje. In dit item praat hij samen met JJ over de historie, de ontwikkeling, de connectie met en de hedendaagse situatie van de game.

Rainbow Six: Siege

De strategische first-person shooter van Ubisoft (Montreal), speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC, is inmiddels alweer ruim vier jaar oud en was eerst onderdeel van de PlayStation 3 en Xbox 360. Toen de nieuwe consoles werden aangekondigd besloten de developers echter de game niet op de oude consoles maar op de PlayStation 4 en Xbox One uit te gaan brengen, naast de PC natuurlijk. Sindsdien wordt de game met verschillende seizoenen, operators en andere content levend gehouden. Inmiddels zijn we beland bij het einde van jaar vier en voorlopig lijkt er nog geen einde aan te komen. De game wordt in ieder geval op fantastische wijze ondersteunt en levendig gehouden. En dat is ook een grote reden voor het steeds terugkeren van Skate.

Strategisch spelen

En dat kan in Rainbow Six: Siege natuurlijk perfect. Zeker als je, zoals Skate, een vaste groep met ongeveer 15 mensen hebt om mee te spelen. Wie het Twitch-kanaal van Skate in de gaten houdt ziet dat zijn Late Night Skate Night streams meestal Rainbow Six: Siege bevatten. Niet alleen omdat deze game op zijn lijf is geschreven, maar ook omdat het een ideale game is om te streamen. En door het spelen met bekende haalt Skate het maximale uit de game. Dat, samen met de constante stroming aan nieuwe content, zorgt ervoor dat er voorlopig nog aardig wat uurtjes in zullen zitten. En Skate is niet van plan binnenkort te stoppen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch