Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Skate en JJ over het gevecht van Mayweather vs McGregor

16/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je Gamekings een beetje volgt, dan weet je dat wij, en dan met name Skate, een grote passie hebben voor MMA. Skate kijkt alles en doet dat niet lafjes de volgende dag, zoals de andere Gamekings, maar gewoon hardcore live in de nacht zelf. Dan maar helemaal naar de klote de volgende dag. Nu er een grote bokswedstrijd tussen Mayweather en McGregor aankomt, blikken Skate en JJ vooruit op deze strijd. Wat zij verwachten, zie je in Skate en JJ over het gevecht van Mayweather vs McGregor!

Vooruitblikken op het gevecht

JJ houdt ook erg van MMA, maar heeft misschien nog wel een grotere voorliefde voor het boksen. Enkel de vuisten, man tegen man, dat is volgens hem toch het meest eerlijk. Als de jury tenminste een beetje fair is, want de corruptie in de bokswereld is momenteel tergend. Anyway, de twee grootste namen uit de beide sporten komen eind augustus tegen elkaar uit in een gevecht waar de gehele wereld wel mee bezig lijkt te zijn. En dus ook Skate en JJ, die zo hun verwachtingen hebben van deze ‘Clash of the Titans’.

Twee showmannetjes tegen elkaar

We hebben het natuurlijk over Floyd Mayweather versus Conor McGregor. Skate en JJ zijn er na de tumultueuze persconferenties helemaal klaar voor. Of het nou de scheldkannonades en grappen zijn van McGregor, of de geld-strooi-acties van Mayweather, beide vechters houden wel van een showtje. JJ heeft er zelfs zijn vakantie ietwat voor naar voren geschoven. Maar waar zitten we eigenlijk naar te kijken? Is dit nog wel for real? Of hebben we te maken met een totaal opgeklopt stukje theater waar alles eigenlijk alleen nog maar draait om de knaken? Skate en JJ bekijken het circus en gaan er met elkaar over in discussie in dit Premium item over het gevecht tussen Mayweather en McGregor.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch