Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Skate en JJ over het gevecht van Mayweather vs McGregor

Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Richard 'Skate' Simon
16/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je Gamekings een beetje volgt, dan weet je dat wij, en dan met name Skate, een grote passie hebben voor MMA. Skate kijkt alles en doet dat niet lafjes de volgende dag, zoals de andere Gamekings, maar gewoon hardcore live in de nacht zelf. Dan maar helemaal naar de klote de volgende dag. Nu er een grote bokswedstrijd tussen Mayweather en McGregor aankomt, blikken Skate en JJ vooruit op deze strijd. Wat zij verwachten, zie je in Skate en JJ over het gevecht van Mayweather vs McGregor!

Vooruitblikken op het gevecht

JJ houdt ook erg van MMA, maar heeft misschien nog wel een grotere voorliefde voor het boksen. Enkel de vuisten, man tegen man, dat is volgens hem toch het meest eerlijk. Als de jury tenminste een beetje fair is, want de corruptie in de bokswereld is momenteel tergend. Anyway, de twee grootste namen uit de beide sporten komen eind augustus tegen elkaar uit in een gevecht waar de gehele wereld wel mee bezig lijkt te zijn. En dus ook Skate en JJ, die zo hun verwachtingen hebben van deze ‘Clash of the Titans’.

Twee showmannetjes tegen elkaar

We hebben het natuurlijk over Floyd Mayweather versus Conor McGregor. Skate en JJ zijn er na de tumultueuze persconferenties helemaal klaar voor. Of het nou de scheldkannonades en grappen zijn van McGregor, of de geld-strooi-acties van Mayweather, beide vechters houden wel van een showtje. JJ heeft er zelfs zijn vakantie ietwat voor naar voren geschoven. Maar waar zitten we eigenlijk naar te kijken? Is dit nog wel for real? Of hebben we te maken met een totaal opgeklopt stukje theater waar alles eigenlijk alleen nog maar draait om de knaken? Skate en JJ bekijken het circus en gaan er met elkaar over in discussie in dit Premium item over het gevecht tussen Mayweather en McGregor.

Loading...
 • sander

  Connor is zeer slim en heeft zichzelf geweldig in de markt gezet. MMA is sports ENTERTAINMENT. Dit laatste begrijpt “mighty mouse” bijvoorbeeld maar niet. Is pound for pound misschien wel de beste, maar het boeit niemand.

  Met boksen maakt Connor geen schijn van kans, maar ach 100 miljoen is een goede pleister op de wond.

 • Nipponsei

  Man man man, het is toch niet leuk meer om zo naar sport te kijken. Voetbal, boksen het maakt niet uit hoe goed je bent diegene met de grootste pot geld achter zijn rug wint.

  • sander

   “Degene met de grootste pot geld wint”. Dat heeft met deze partij niks te maken of met combat sports in zijn algemeenheid. Rijk zijn verschaft je hooguit de beste trainers en voeding, echter is het voornamelijk talent en arbeid. Connor is een goed voorbeeld door zich in een paar jaar vanuit bijstandpositie op te werken tot miljonair.

   • Plaph

    “combat sports ” lol

    tokkie vermaak

    • sander

     Als je het over voetbal had, zou ik je gelijk geven?

   • Michel

    Financiële belangen zijn wel degelijk belangrijk.

 • Daniel Wesselink

  In deze hype kun je makkelijk doorheen prikken, Floyd wint dat is al beslist. De beste verdedigende bokser ter wereld verliezen tegen een amateur bokser dat kan gewoon niet.

  Maar als om fysiek gaat is McGregor in beter vorm. Maar ondanks te weinig skils dat kan leiden tot succes

  Maar geniet echt van die hype ! 2e persconferentie was goud.

  Stiekem hoop ik dat McGregor een headkick geeft aan floyd Haha !
  Zie je het al voor je ?

 • Rwn9328

  Boksen is toch geen schim meer van wat het ooit was in de 50e/60e/70e jaren (en al helemaal met de jaren daarvoor).

  • sander

   Zonder Mayweather blijft er inderdaad weinig over. Andere boksers weten niet die PPV Numbers te halen

 • sander

  O ja, die chants van Floyd zijn wel geweldig. “Hard work, hard work, yeaaaaah” (repeat)

 • Paul Van Der Starre

  ìk hoop echt dat Conor wint. wat een stunt zou dat weer zijn. ben echter bang dat hij het idd niet al die rondes volhoud of zich niet kan inhouden zonder te schoppen en te choken. Tegen Diaz had hij het ook heel zwaar na een paar goede klappen. aan de andere kant is hij gewend om niet alleen box klappen op te vangen en ik denk conditioneel ook beter is dan Floyd. als het maar geen door gestoken kaart is

  • sander

   Het mooiste zou zijn als Conor wint, dan kunnen ze nog een keer rematch opvoeren. Als Floyd dan wint volgt de trilogie. Zoveel geld kan zelfs Floyd niet meer opmaken?

   • WuttWutt

    ohhh dat geld maakt ie wel op, dat is ze expertise naast boxen uiteindelijk =D

    • sander

     Als iemand het kan dan is het Floyd!

 • Jurgen D

  Who cares. Dit is geen sport….

  • sander

   Het is absoluut een sport, sterker nog dit is misschien wel de oudste sport. Het is alleen niet jouw smaak of interessegebied.

  • Spud82

   Dat het geen sport is, is natuurlijk onzin. Dat het me minder kan schelen dan hoe gras groeit ben ik met je eens.

   • TheOne

    In vergelijking met dit zie ik eigenlijk veel liever een diepte item over de groei van gras 🙂 Al hoort het alle twee niet thuis op een gamesite naar mijn mening. Alle echte tech items worden geschrapt en dit soort lifestyle dingen zie je steeds meer. Beetje jammer ..

    • Spud82

     Ook @Mats313. Ach als tussendoortje is het geen ramp toch? Het interesseert mij verder bar weinig, maar ieder z’n ding.

     Daarbij vermoed ik dat veel mensen die hier komen dit wel interessant vinden. Of er nou een bepaalde link is tussen vechtsporten en gamers of dat Skate er in de loop der jaren velen heeft besmet… Wie zou het zeggen?!

     Ik zag die link ogenschijnlijk nooit zo, maar blijkbaar is ie er wel. Zoiets als superheroes en comics etc. vind ik dan weer voor de hand liggender bijvoorbeeld. Heb ik ook geen fuck mee overigens.

     • Mats313

      @spud: ondanks dit item heb ik prima geslapen, heb er dus niet van wakker gelegen. 😉

      Moeite heb ik er sowieso niet mee hoor en als tussendoortje vind ik het helemaal prima en juich ik uitstapjes naar andere takken van entertainment zelfs toe.

      Ik snap alleen niet dat dit een premium item is op een game website, that’s it ;).

     • Spud82

      Dat is goed Mats, het moet ook zeker niet aan je gaan vreten :).

   • Mats313

    Ik begrijp niet dat dit een premium item is op een game website. Ik vind het prima dat ze buiten games ook andere vormen van entertainment behandelen, maar dit staat zover van de basis af dat het prima in een “gamekings extra” (hoe dat tegenwoordig ook mag heten) had gekund.

    Maar ach, ik zal nu wel zeuren. Heb overigens gewoon premium hoor, maar ik vind het gewoon een beetje gek. Alsof ik naar voetbalzone ga voor de review van GTA V.

  • Rick James Sanchez

   “Who cares”
   > Bijna iedereen cares…

 • IJzerkoekje

  Leuk! Was stiekem al benieuwd naar jullie mening.

 • mad_marv

  Hyyped as fuck hiero.
  Ik hoop wel op 100% inzet. Het zou jammer zijn als ze lafjes staan te boxen omdat ’t geld toch al binnen is.

  Als het gaat om wie er als winner uit de verf gaat komen… Conor wil het heeel graag… Mayweather ziet puur geld en mist vanwege z’n leeftijd toch wat drive denk ik…
  Ik durf er niet op te wedden.

  Maar reken er maar op dat ik in de Irish pub dit gevecht ga bekijken 🙂

 • Andi

  Ik ben een groot MMA fan en volg het al jaren. Dat is dan ook de reden dat ik hoop dat Conor zo snel mogelijk verdwijnt uit de sport, deze man maakt de hele sport tot een groot circus! Het gaat niet meer om hoe goed iemand is maar het gaat erom wie het meest oplevert, daarmee zeg ik overigens niet dat hij niet goed is maar wel dat hij zwaar word voorgetrokken en kansen krijgt die anderen nooit zouden krijgen. Mensen zeggen de hele tijd “oh maar hij is de eerste wereldkampioen in 2 verschillende gewichtsklassen ooit” ja duh omdat er nog nooit iemand is geweest die ook die kans heeft gekregen! Verder vind ik het ook onbegrijpelijk dat werkelijk alle MMA journalisten achter deze man aanlopen en hem fantastisch vinden, als hij een scheet laat roepen ze allemaal: oh wat doet hij dat toch geweldig!! Terwijl als je gewoon kijkt naar zijn gedrag dan is het gewoon ronduit schandalig wat hij doet maar ja alles in de naam van entertainment! In deze tijd met een dikke bontjas gemaakt van ijsberen op het podium verschijnen is gewoon te walgelijk voor woorden. Maar goed de MMA media vind het allemaal geweldig en de fans ook. Voor mij mag hij zo snel mogelijk verdwijnen, hopelijk verliest hij van Mayweather en daarna van Khabib of Tony.

  • Sander

   Het is sports entertainment, met nadruk op entertainment. Meer is het niet. Saaie vechters verkopen geen PPV, Conor wel.

   • Andi

    Hoe kom je daarbij? MMA is sport! Saaie vechters?? We hebben het hier over de persona buiten de kooi hé! Deze reactie geeft precies weer waarom ik deze ontwikkeling slecht vind, MMA moet een sport blijven en geen WWE worden!

    • Sander

     Het is niet mijn mening, het is een feitelijke constatering. Sla het aantal verkochte PPV’s per event er maar op na. Dan zie je dat Lesnar, Rousey en Conor het beste verkopen. Het is geen toeval dat deze vechters ook het meest mediageniek zijn. Vechters als Khabib zijn bij kenners geliefd, maar het grote publiek kent hem niet. Dus je hoort bij een kleine minderheid, het grote publiek wil entertainment en money talks.

     • Andi

      Het is zeker geen feit want het staat nog altijd te boek als MMA! Jij zegt dat het grote publiek entertainment wil maar wie zijn dan het grote publiek? Zijn dus geen MMA fans blijkbaar? Of wel? Een MMA fan kijkt namelijk voor de sport! Ja Conor, Rousey en Lesnar verkopen het best omdat ze de aandacht trekken van mensen die normaal geen MMA kijken maar dat betekent niet dat MMA als sport in een keer entertainment zou moeten worden want dan kunnen ze net zo goed naar de WWE gaan.

     • Marty Farty

      Eens met Andi. Ook populaire vechters geven alles voor hun moment in de octagon. Ik ben juist MMA gaan volgen (ben nu groot fan en kijk bijna alles) door Conor.
      Ik ben daarom wel benieuwd naar de definitie die Sander hangt aan het woord ‘sport’. In Sports entertainment is het volgens mij vooral de uitvoering van de sport zelf die heel erg wordt overdreven, zoals in de WWE. In het MMA zijn vooral alle promo’s er om heen uitgesproken en overdreven, maar het gevecht zelf is pure sport.

     • Sander

      Je moet sports entertainment niet te letterlijk nemen. Zodra de deuren van de octagon sluiten is het topsport. Echter moet je als vechter wel het gevecht verkopen om aandacht te krijgen. Ook het gevecht zelf moet spectaculair met een mooie finish.

     • Marty Farty

      Dat het gevecht spectaculair moet zijn, is niet anders dan dat een wedstrijd in een willekeurige andere sport spectaculair ‘moet’ zijn. Ik ben het wel met je eens dat vechters zichzelf op één of andere manier moeten verkopen. Dit kan enerzijds door heel stoer te doen (wat ook zijn nadelen kan hebben als je dan verliest), of anderzijds door simpelweg goed te presteren. Het probleem van Mighty Mouse ligt volgens mij gewoon bij die gewichtsklasse: de gewichtsklasse is voor hem gecreëerd en hij wint alles vaak makkelijk.

     • Sander

      Ik snap wat je zegt, echter behoor je tot de minderheid die dat vindt. Kijk maar naar Mighty mouse. Zijn gevechten zijn voor de kenner prachtig om te zien en volgens velen pound for pound de beste aller tijden. Het probleem is dat hij geen PPV’s verkoopt. MMA heeft entertainment nodig om te overleven omdat “de echte liefhebber” een te smalle groep is.

    • The man the myth the legend

     Ben ik niet met je eens Andi.
     Het is toch juist mooi om te zien dat je echte rivaliteit en echte gevechten ziet in de ring?
     Dat zorgt ervoor dat de vechters voor ons nog mooiere partijen gaan leveren.
     En wat is voor jou de reden dat je mma kijkt? omdat je het leuk vind om te kijken je wilt dus entertainend worden, ik kan je garanderen dat je op dat gebied in de toekomst niet teleurgesteld zal raken.
     Kijk ook eens naar het boxen trashtalken is daar al decennia onderdeel van het sport

  • WuttWutt

   Laten we vooral buiten beschouwing laten dat Conor Jose Aldo knock out tikte binnen 13 seconden, en daarvoor Chad Mendes tot puin sloeg. Als je iemand knockout slaat waar mensen al 10 jaar van verliezen ja.. dan krijg je veel aandacht en terecht.

   Conor krijgt veel aandacht vanwege ze grote bek, en vervolgens slaat ie mensen in de kooi keihard knockout met zeer technische precisie. Dus men kan lullen over deze atleet wat ze willen, maar de gevechten zijn echt en hij maakt het werk af. Niemand houdt daar zijn handje vast in de kooi, die gast doet het zelf net als iedereen in de mma sport.

   Geld heeft altijd al een rol gespeeld, waarom denk je dat je ufc fighters hebt van 40+ die nog even de kooi instappen, voornamelijk geld. Dus ik neem het hem niet kwalijk dat ie gewoon ze aandeel pakt met de fights die hij verkoopt door ze grote bek en daden in de kooi. Een groot deel van hun geld krijgen ze door PPV, en dat wordt gegenereerd door… juistem de fans.

   • Andi

    Nogmaals ik erken ook dat Conor een goede vechter is maar het feit is dat hij kansen krijgt die anderen niet krijgen. Hij kreeg een titleshot nadat hij gewonnen had van Dennis Siver, enough said. Waarom laat jij buiten beschouwing dat Conor tegen Nate Diaz opgaf? Vervolgens krijgt hij gelijk een rematch (die niemand anders krijgt, ik noem Jose Aldo) En wint hij in een Majority Decision om vervolgens buiten zijn gewichtsklasse gelijk nog eens een titleshot te krijgen en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat hij bijna een jaar lang de fetherweight title niet verdedigde. Is geld dan alles? Mag je mensen dus voortrekken omdat ze meer geld opleveren? Maak het dan gelijk entertainment en noem het geen sport meer!

    • WuttWutt

     Hij verloor idd van Nate Diaz, was een mooie pot, was ook mooi om te zien hoe Conor moeite had met Nate zijn reach en cardio. De rematch was vrij simpel, PPV. Nate Diaz is zeer geliefd bij de fans, zijn broer ook, vanwege hun stijl en entertainment. Ze zeuren al heel lang bij Nick Diaz om weer de kooi in te stappen, hij heeft er gewoon geen zin in.

     Maar dat zijn gewoon dikke money fights, en daar draait het uiteindelijk om.
     Geld is gewoon #1 of het nou op de achtergrond speelt of de voorgrond je kunt er niet meer omheen. Als je de documentaire over basketbal kijkt op netflix dat is 100x erger dan wat hier gebeurd in de UFC. Daar werden bepaalde star players keihard voorgetrokken in wedstrijden puur omdat de fans voor hun kaartjes kopen.
     In MMA is het nog altijd de zuivere regel elke klap kan de pot beëindigen voor beide fighters.

     Ik snap je punt, en het is een beetje shady dat sommige fighters betere kansen krijgen dan anderen. Maar Conor maakt het wel waar, dat is waarom dit werkt. Ze hoeven weinig te doen met die man, hij doet het allemaal zelf zijn grote bek, zijn skills, zijn fights zijn niet saai gaat niet 10 minuten iemand tegen de kooi drukken.
     Dat is gewoon wat ze willen bij de UFC, en kennelijk het grootste gedeelte van de fan base ook die willen dikke knock outs zien.

     Het draait om de grote entertainment value, de sport kun je volgen als kenner tijdens de gevechten zelf, en de kennis over hoe die fighters trainen en welke technieken ze gebruiken. Maar zodra ze x * miljoen hebben betaald om een arena vol te krijgen moet het terug verdient worden.

 • Michel

  Een oprechte vraag: waarom is dit premium?

  Mijn mening over deze proletensport en dito figuren wordt het best weergeven door een uitspraak van Hans Teeuwen: ‘Ik haal dingen onder mijn schoen vandaag waar ik nog meer respect voor heb’.

  • Andi

   Je vind dit geen sport maar vind je het wel terecht dat mensen die tegen een balletje kunnen schoppen miljoenen verdienen dan?

   Overigens zijn deze 2 figuren ook totaal geen representatie van de sport, de meeste vechters gedragen zich helemaal niet zo misselijkmakend maar ik kan begrijpen dat je dat wel denkt als je die 2 ziet.

   • Michel

    *vindt, lees nogmaals mijn reactie, je trekt conclusies en doet aannames die volledig uit de lucht gegrepen zijn.

    • Andi

     Excuses ik plaatste deze reactie onder de verkeerde.

   • Spud82

    Waarom beginnen liefhebbers hiervan in hun verweer altijd meteen over voetbal?

    • Andi

     Omdat het vaak voetbalfans zijn die het geen sport vinden. Wie of wat bepaald wat sport is?

     • Spud82

      Mwah ik heb idee dat het andersom sterker is. Vechtsportliefhebbers hebben grote aversie tegen voetbal, als we dan toch gaan generaliseren. Kijk naar jou reactie op Michel: hij had het nog geen eens over voetbal, misschien vindt hij dat ook wel kut.

     • Andi

      Als je mijn reactie daaronder had gelezen dan had je gezien dat ik op de verkeerde persoon gereageerd heb. En inderdaad je generaliseert. En wat betreft mijn reactie, ik ben zelf al mijn hele leven voetbalfan en daardoor weet ik ook hoe veel voetbalfans tegen vechtsporten aankijken.

     • The man the myth the legend

      Hoe kom je daar nou bij?
      Ik ken genoeg vechtsport beoefenaars en liefhebbers die gek op voetbal zijn.

    • Sander

     Voetbal is per definitie een volkssport / tokkiesport.

     • The man the myth the legend

      Typisch iets wat een buitenbeentje zou zeggen. Door je beter te willen voelen zeg je dat voetbal liefhebbers tokkie’s zijn. Wat jij bent vriend is een einzelganger, succes!

    • OsirisNLD

     De vraag is eerder waarom mensen die dit niks aan vinden uberhaupt reageren.

     • Spud82

      Daar heb je een punt, een beetje flauw is het wel. Ik trek me bij deze terug :). Geniet van het item!

 • InsaneRequest

  Las vegas gaat mayweather niet laten verliezen,hij is hun favoriete boxer .Het word zo corrupt als ik weet niet wat.Maar nog steeds bestwel interessant hoe connor Mcgregor ermee om zal gaan in de ring.

  • Sander

   Corruptie is niet nodig, Floyd wint dit nog met één arm op zijn rug gebonden.

   • InsaneRequest

    Floyd is als een vis in zee wanneer het gaat om boxen in de ring,dus tuurlijk maakt hij meer kans om te winnen.Maar het is een beetje naïef om connor te onderschatten.

    • KatchPhraze

     Haha vis in zee

  • corrupt of niet, als er 1 KO gaat is het toch over?

   • InsaneRequest

    Dat is nog maar de vraag of er iemand ko gaat,want Mayweather gaat heel vaak alleen maar in de verdediging. En connor zal zeker de eerste paar rondes achter Mayweather aangaan.Dus kijken of ie een paar rake klappen kan uitdelen.

 • Ik vind die McGregor maar een lul met een grote bek. Die gast verdient gewoon harde klappen. Iik hoop dat Mayweather m helemaal opeet.

 • zengyy

  Ik vind het idee van MMA wel tof.. alleen als iemand ligt en de ander zit bovenop hem op de ander in te beuken vind ik ronduit smakeloos om naar te kijken. Het boksgevecht klinkt leuk, ik ben benieuwd naar de uitkomst, maar ga er niet naar kijken ;).

  • Zwijn

   Mismaakte SJW, met je smakeloos. Hoezo ben je benieuw naar de uitkomst (?) om vervolgens niet te kijken. Moest even je afkeur laten horen niet?

   • zengyy

    heeft niets met sjw te maken…. als je geen verschil ziet in een boksgevecht en mma… dan ligt het wss aan mij

  • Rev X ™

   Dat komt omdat je de sport niet kent, vechters trainen op het grondgevecht, dat is heel anders dan iemand die zomaar bovenop iemand gaat zitten.

 • Mike

  Je moet toch wel heel veel limoenen hebben uitgepoept als je als vechtsport fanaat tegen dit gevecht bent omdat Mcgregor geen pro boxer is, voor al die mensen die het niet serieus nemen.
  Dat mensen hem geen kans geven is te snappen als je alleen al kijkt naar floyd’s defensieve stijl en ze record.
  Maar aan het eind van de dag zijn beide professionele vechters die beide aan de top staan.
  Dat is legitiem zat.
  Ik denk dat Mcgregor hem rete snel ko slaat.
  2e of begin 3e ronde ofzo.
  Paquiauo en de la hoya vond ik niet zo hee bijzonder vechten tegen Floyd.
  Ook denk ik dat een oude Floyd te lang nodig heeft om er lekker in te komen en dat de onorthodoxe bewegingen van Mcgregor hem in de eerste rondes een grote kans geven.
  Zou wel de grootste maar dan ook aller grootste upset zijn sinds weet ik veel sinds.
  Heb er 100 op ingezet dat hij met ko wint.

 • Bjorn

  Waarom kan ik als ik premium lid wil worden niet bij alle opties met IDEAL betalen?
  Ik heb geen paypal account en ga er ook geen maken.

  • Gamer

   Precies ja

 • Rev X ™

  Lol, dus het commentaar van Skate en (vooral) JJ, twee dudes die echt totaal geen relevante mening over mma hebben, is ”premium” content? Mooi man.

  • Mohamed Moesa Abdulkadir

   Wen er alvast maar aan straks gaat alles achter de paywa?l. Vorige week is Pixelcake gesneuveld en ben bang dat Insidegamer de volgende word. Gratis content is straks niet meer gratis.

   • Thegladoss

    Nah, gratis content zal altijd blijven. Voor elke site die paywalls introduceert zullen er meerdere gratis alternatieven voor in de plaats komen. Het inzetten van paywalls is enkel een teken dat een site zich geen raad weet in een veranderend medialandschap waar de aandacht zich steeds meer verplaatst naar nieuwe/alternatieve media zoals, in dit geval, youtubers en/of Patreon-funded outlets.

  • Selin

   Zeik niet en support die gasten. Ze verdienen het.

   • Rev X ™

    Ze verdienen het zeker, alleen niet vanwege dit soort flauwekul items.

    • sander

     Het is niet jouw item blijkbaar, anderen vinden het wel leuk. Volgende keer zit er wellicht wel wat bij voor jou. Niet zo’n probleem van maken.

  • Het spijt me dude, dat ik over iets als MMA, een sport waar ik al ruim 10 jaar een grote passie voor heb en die ik dag in, dag uit op de voet volg, een mening heb en die zo nu en dan eens ventileer. Ik had beter moeten weten.

   • Rev X ™

    Jij hebt nog enigszins een relevante mening omdat je Amerikaans worstelen hebt becommentarieert maar met alle respect ik zie niet hoe jij of JJ geld durven te vragen voor een opinie item over de Mayweather vs McGregor match. Beiden van jullie hebben geen vechtsport ervaring anders dan het te bekijken, zelfs Joe Rogan is zwarte band Taekwondo en BJJ. Als het een gratis item was ok, maar om een paywall te zetten op de opinie van twee amateurs vind ik echt iets te ver gaan. Maar goed ik las al dat jullie de betaalde content gingen verdubbelen dus er zal wel iets van een cashflow probleem zijn daar op de redactie. Erg jammer in ieder geval want dit is gewoon snel scoren.

    • Sander

     Je betaalt toch niet per item? Je vertekend het beeld als je zegt dat ze hier ”geld voor durven te vragen” .

     • Rev X ™

      Het item is gratis wilde je zeggen?

     • Sander

      Nee, dat zeg ik helemaal niet. Maar ze vragen hier ook niet specifiek geld voor. Je betaald voor een abonnement en daar zit soms content in die je interessant vind en soms content die niet voor jou is.

     • Rev X ™

      Ze hebben gewoon moeite met überhaupt genoeg content te creëren voor dat debiele premium abonnement. Gaat sowieso nooit van de grond komen, dat blijkt uit ieder medium dat dit geprobeerd heeft. Ze zullen het toch van de advertentie inkomsten moeten hebben of betaalde advertorials. Als je een ”premium” service wilt verkopen heb je ook ”premium” content nodig en dat is dit niet. Alles wat hier echt ”premium” is lees/kijk je elders gratis. Dat is een totaal onhoudbaar bedrijfsmodel, ik ben ook erg benieuwd wie daar de strategie bepaald want dit is gewoon lachwekkend aan het worden … Heel erg jammer want ik ben opgegroeid met PU en Gamekings maar ik zie het niet lang meer duren op deze manier.

     • Sander

      Ik ben het wel met je eens dat niet alle content, waaronder dit item, van een even hoog niveau is. Ik heb er wel met plezier naar gekeken maar het stelt natuurlijk bijna niks voor om even met z’n tweeën tien minuutjes te praten. Gelukkig is er nog genoeg andere Premium content. Daarnaast kan je zelf bepalen welk bedrag je betaald, waardoor het argument dat dit het geld niet waard is niet valide is. Ik betaal zelf maar twee euro en vind dit prima in verhouding staan tot wat ik er voor krijg.
      Of het een houdbaar bedrijfsmodel is zou ik niet weten, maar ik geloof dat afhankelijk zijn van advertenties niet meer genoeg op kan leveren.

     • Rev X ™

      Daarom zeg ik ook koppel er acties aan die je in samenwerking met deze organisaties opzet die exclusief zijn voor dit platform. GameInformer is een goed voorbeeld hierin. Daarnaast is het merk ”Gamekings” een heel sterk merk waarmee je echt wel geld kan verdienen in de vorm van merchandising of andere producten. Waar een wil is is een weg. Dat van die vrije donatie wist ik overigens niet dus dat nuanceert zeker een hoop maar desalniettemin denk ik dat het uiteindelijk niet de oorlog gaat winnen op deze manier. Tijd voor een frisse wind qua sales en marketing strategie daar!

     • ‘Gaat nooit van de grond komen’. Wie zijn account heb jij gehackt om dit zo met zekerheid te kunnen stellen?

     • Rev X ™

      Durf er zelfs geld op in te zetten.

     • Steez977

      Als iemand met dit soort scherpe analyses en premium advies komt ben ik steevast benieuwd of er ook iets is wat je zelf gecreërd/ opgericht / gemaakt hebt … en wat dan uiteraard ook erg successvol is.
      Wil je dit niet delen met de community zodat we er ook van kunnen genieten?

     • Rev X ™

      Zeker deel jij dan ook je echte naam + bedrijfsgegevens?

    • Dus als ik het goed begrijp, mag je je mening over MMA alleen ventileren wanneer je de sport zelf beoefent? Oei, dan blijven er in het MMA medialandschap wel heel erg weinig MMA-commentatoren, journalisten, programmamakers e.d. over. Overigens heb ik in het verleden wel vechtsporten beoefend, maar dat terzijde.

     Overigens is het verdubbelen van Premium content een gevolg van een toenemend aantal Premium members. Een positief ding dus, waarbij zo nu en dan ook wat meer gevarieerd kan worden in de inhoud van de items. Dit is niet de eerste en zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat een bepaalde sport door ons belicht wordt. Zeker niet wanneer het zo high profile is als dit. Heeft niets met snel scoren te maken, maar puur met het delen van onze passies.

     • Rev X ™

      Neehoor zeker niet Skate, je mag zeker je mening ventileren en ik als toeschouwer mag daar dan ook weer een mening over hebben.
      Persoonlijk vind ik het commentaar van Joe Rogan, Bas Rutten, Fred Royers, Daniel Cormier, Remy Bonjaski, Ernesto Hoost, Dominick Cruz, Kenny Florian, Brian Stann, vele andere ex-sporters en huidige wedstrijdvechters net iets interessanter. Dat wil niet zeggen dat ik kroegpraat over mma niet waardeer, ik zou er alleen persoonlijk niet voor betalen of geld voor vragen.

     • Premium members dragen hun steentje niet zozeer bij voor één specifiek item, maar om het voortbestaan van Gamekings te garanderen en om ervoor te zorgen dat we meer gevarieerde items kunnen maken. Dat daar af en toe wat kroegpraat tussen zit, zul je dan op de koop toe moeten nemen, want ook dat is Gamekings. Gewoon lekker ouwehoeren over dingen die ons bezighouden.

    • sander

     Dit is wel een erg zure reactie. Staat toch nergens dat het meningen zijn van experts. Skate is gewoon een groot liefhebber en als zodanig geeft hij zijn mening volgens mij. En moet je perse zelf vechtsporten beoefenen om een mening te mogen geven?

    • Wat een onzin zeg. Er zijn in weet ik hoeveel sporten mensen die prima commentaar kunnen leveren op een sport waar hun passie ligt zonder dat ze zelf veteraan zijn. Oh en geld vragen voor dingen, mag dat tegenwoordig niet meer? Is dat vies of zo? Beetje misplaatste arrogantie als je het mij vraagt. Je hoeft niet te betalen hé niemand heeft een pistool tegen je hoofd.

 • Halper

  haha zoo mooi af en toe als je de video op pauze zet ivm je vriendin zit te zeiken of voedsel halen. https://uploads.disquscdn.com/images/28b9d020c6513c7848ec74c426ea3d1c56692801c1a4866317e39d1f61b907d0.png

 • Michel

  Haha, mijn reactie is verwijderd, terwijl ik gewoon een serieuze vraag stelde.

 • Ghrane

  Ik kan verschillende video’s (Vooral Premium, ik ben wel Premium) niet bekijken want ik krijg de melding “Sorry, Because of its Privacy settings, this video cannot be played”. Hoe dan?

  Edit: Dit is trouwens alleen in Chrome.

  • DC_Frisian

   Pivacy badger was bij mij de oorzaak. Die houd niet van Gamekings.

   • Ghrane

    Top! Het werkt weer, dank u 🙂

 • Selin

  Conor gaat winnen.

 • Duurt nog wel even (26 Aug volgens mij) maar ik kijk er naar uit! McGregor zit al behoorlijk onder de huid bij Mayweather. Was mooi om te zien. Inderdaad; als McGregor wint (hoop ik op – zou echt een stunt zijn) dan staat de hele boks-scene voor lul. Laat dat nou precies zijn wat McGregor wil bewerkstelligen. Dus die gaat zeker alles geven. Aan de andere kant heb je natuurlijk ook de kans dat het Badr vs Rico effect in werking gaat treden. We’ll see!

 • robin

  Ik wacht al zoo lang op dit gevecht en wat zou het toch mooi zijn als onze Mcgregor Floyd Ko slaat. Ik heb grote twijfels of dit wel het geval zal zijn, maar wat zou het voor de MMA community toch mooi zijn. Ik volg nu al 8 jaar intensief de UFC en ik wil jullie Gamekings bedanken hiervoor. Dankzij jullie ben ik in aanraking gekomen met de sport (wat nu is uitgebloeid tot mijn grootste passie). Ik zou graag meer van dit soort toffe items over vechtsport willen zien, en bedankt voor jullie altijd goed onderbouwde meningen. Misschien doen jullie niet zelf aan vechtsport, maar het is zeker te horen dat jullie er veel verstand van hebben.

 • Steez977

  McG heeft ook niets te verliezen. Logisch dus dat MayW pak meer geld krijgt. Het blijft een fight en alles kan, zeker met een atleet als McG… dus ik ben ook wel benieuwd. Maar zie hem toch liever snel terug in de 8gon

 • Pro Skate

  Veel te hoog WWE gehalte hangt om dit gevecht heen. Dont believe the hype.

 • J.

  Mooi item

 • Smurrol

  Na 3 dagen freemium?

 • Smurrol

  UFC + WME = WWE + TMT = $$$

  Ik ga zwz kijken. Ik geniet volop van dit circus, die pers conferenties…prachtig. De opbouw is een show op zich. En na dit mega spektakel weer back to business, dan is de gekkigheid over.

  • want de corruptie in de bokswereld is momenteel tergend. Anyway, de twee grootste namen uit de beide sporten komen eind augustus tegen elkaar uit in een gevecht waar de gehele wereld wel mee bezig lijkt te zijn. En dus ook Skate en JJ, die zo hun verwachtingen hebben van deze ‘Clash of the Titans’.

   • Smurrol

    Idd Combat sports, Las Vegas & Corruption, gaan hand in hand.
    Was vroegah nog veel erger met de Maffia erbij.

    Hoop dat het gevecht iig de eerste paar rondes voor wat spanning zullen zorgen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord