Menu Premium
Loading...

Skate en het streamers panel tijdens Firstlook Festival

19/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de mensen die bij Firstlook Festival zijn geweest is dit item misschien oud nieuws. Toch is het misschien wel leuk om nog eens te kijken naar het interview dat Skate had met het streamers panel tijdens Firstlook Festival. Want, er worden dingen verteld die voor startende streamers of mensen die willen gaan streamen van belang kunnen zijn. Tips zijn natuurlijk altijd welkom. Voor die mensen is dit item gemaakt. Dus, wil je nou echt gaan streamen of ben je op zoek naar tips van ervaren streamers? Kijk dit item!

Streamen van games is…

Hot. Met een groter understatement kunnen we deze tekst niet beginnen. En het mooie is dat iedereen het kan. Een kleine investering in wat hardware kan voor iedereen de start zijn van een heuse stream-carrière. Tuurlijk, als je echter goed apparatuur wil hebben kost je dat veel meer, maar de content is king. Dat is en blijft een feit.

We hebben een panel samengesteld van een aantal bekende en doorgewinterde streamers die jou gaan vertellen wat er allemaal bij het streamen komt kijken en hoe je goed wordt. Voor mensen die dus graag willen gaan streamen: dit item is voor jou!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch