Menu Premium
Loading...

inFamous: Second Son Hands-on

26/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na twee succesvolle inFamous games komt ontwikkelaar Sucker Punch met een derde deel getiteld inFamous: Second Son. Skate en Dennis hebben al enige tijd met de game door kunnen brengen en delen hun wijsheid met je. Ben je benieuwd of inFamous: Second Son de verwachtingen waarmaakt? Skate en Dennis vertellen je alles wat ze te weten zijn gekomen tijdens de inFamous: Second Son Hands-on.

Je speelt in deze inFamous niet met Cole, de man uit de vorige twee delen. Delsin is de nieuwe held van de serie. Hij is in staat de superkrachten van Conduits te stelen. De kans is groot dat Delsin daardoor veel gevarieerdere krachten tot zijn beschikking heeft dan Cole MacGrath, die alleen elektrische krachten tot zijn beschikking had. Delsin vult zijn dagen met niksen en staat in stevig contrast met zijn oudere broer Reggie, die zijn baan als politieagent ernstig serieus neemt. Na een ongeval ontdekt Delsin dat hij beschikking heeft tot superkrachten. Dit maakt hem helemaal gelukkig. Hij geniet voluit van zijn nieuwe superkrachten en benut ze zoveel als hij kan.

inFamous: Second Son speelt zich ruim zeven jaar na inFamous 2 af. De ellende in New Marais dwingt de Amerikaanse overheid om het Department of Unified Protection (DUP) op te richten. Deze organisatie maakt mensen als Delsin het leven zuur, ze bestrijden namelijk het zogenaamde bio-terrorisme. Oftewel guys die gebruik kunnen maken van superkrachten. Pech voor Delsin en zijn kornuiten dus. In Second Son ga je de strijd aan met deze organisatie. Wordt Infamous: Second Son de system seller die de PlayStation 4 nodig heeft? Skate en Dennis vertellen je wat je wilt weten in de Infamous: Second Son Hands-on.

Ontwikkelaar: Sucker Punch Productions
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 4

Infamous: Second Son Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch