Menu Premium
Loading...

SimCity: Steden van de Toekomst Review

30/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

SimCity is al een tijdje uit en heeft niet het beste entree gehad als het om online gamen gaat. Inmiddels kan iedereen wel goed online spelen en daarom komt er nu een uitbreiding op deze populaire city builder. Boris en Skate hebben het origineel gespeeld, maar zijn wel toe aan wat vernieuwingen en extra toevoegingen aan de game. Of ze na deze expansion nog meer steden gaan maken, vertellen ze je in deze SimCity: Steden van de Toekomst review.

In deze uitbreiding kun je allemaal technieken uit de toekomst gebruiken. Moderne gebouwen spelen nu een belangrijke rol. Toen SimCity net speelbaar was, werden veel SimCity-fans boos omdat er niet genoeg ruimte zou zijn om een hele vette stad te bouwen. Bij eerdere SimCity-games kon je enormee steden bouwen en dat is nu toch echt wel verleden tijd. Met de ‘Steden in de Toekomst’-uitbreiding kun je jouw stad wel groter maken door de lucht in te gaan met moderne gebouwen en op deze manier je stad groter maken.

In deze expansion heb je twee nieuwe fracties, de Academie en OmegaCo. Met gebouwen van de Academie kun je vooral energiezuinige gebouwen maken en ervoor zorgen dat je een milieubewuste stad krijgt. Met OmegaCo gebouwen zorg je ervoor dat jouw stad vooral winst maakt en is het milieu even niet zo belangrijk. Natuurlijk kun je ook een goede balans vinden, maar welke kant je opgaat is helemaal jouw eigen keuze. Of Skate en Boris enthousiast worden van deze nieuwe toevoegingen zie in deze review!

Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC en Mac
SimCity: Steden van de Toekomst Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch