Menu Premium
Loading...

SimCity Review

12/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo’n 24 jaar nadat de eerste SimCity het daglicht zag komt het jonge, maar vooral ook mooiere broertje nu bij jou in je PC kruipen. Hoewel het altijd een populaire game is geweest, verwachtte Electronic Arts niet dat het zo’n groot succes zou worden. De servers draaiden overuren en vele gamers hebben niet kunnen spelen door het gebrek aan capaciteit van de servers. Nino en Martin zijn er doorheen gekomen en hadden eindelijk de mogelijkheid om te spelen. Hoe dat bevallen is, zie je in de SimCity Review.

Martinpedia stond al een tijdje in de planning. De blauwdrukken lagen klaar en een mooi toekomstbeeld lag in het vooruitzicht van de stad. Burgemeester Martin zat net lekker in zijn burgemeester stoel, tot het rijk ineen dreigde te storten. “No connection found.” Na een paar slapeloze nachten was het dan eindelijk zover en kon hij zijn imperium heropbouwen.

Het zat een grote groep gamers al een tijdje dwars. Je moet internet verbinding hebben om de game te kunnen spelen. Geen burgemeester spelen in de trein of onderweg dus. Dit is natuurlijk goed tegen de illegale downloads, maar blijft voor vele spelers een heikel punt. De mensen die in de buidel tasten om SimCity te spelen worden er namelijk ook de dupe van.

De gamelaunch kwam niet zonder slag of stoot, maar nu dat alles achter ons lijkt te liggen is het tijd om de game te testen. Is het de hype waard en gaat SimCity knallen of is het meteen klaar voor de sloop? Je hoort het in de SimCity Review!SimCity Review

Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: Electronic Arts
Platform : PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch