Menu Premium
Loading...

SimCity Hands-on

15/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Martin en JJ zijn in de Bob de Bouwer mode gegaan, want er staat een nieuwe SimCity voor de deur. In deze bouw sim heb jij de touwtjes in handen van je eigen stad. Hier kun je natuurlijk gebruik, of misbruik van maken. Maar wat Martin en JJ er van gemaakt hebben, zie je in de SimCity Hands-on.

Je hebt nog nooit in zo’n hoge resolutie burgemeester kunnen spelen, zoals in de nieuwe SimCity. Juist, deze heet gewoonweg SimCity. Niets geen geouwehoer met cijfers en subtitels, lekker relaxt. De game draait op de nieuwe Glassbox engine en deze geeft je de mogelijkheid om gebouwen echt in drie dimensie te aanschouwen. Jawel, de game is in 3D en helemaal next level gemaakt.

Dit betekent ook dat je niet beperkt bent tot je straatjes in een paar richtingen te bouwen, maar alle richtingen en kronkels kunt geven die je maar kan bedenken. Dus als je altijd al de Windy Street in San Francisco na hebt willen bouwen, dan is dit je kans. De wegen die je bouwt hebben ook nog eens effect op de gebieden die je creëert. Wat er allemaal precies afhangt van je wegenbouw-skills, valt nog te bekijken.

Je kunt SimCity ook met je maten spelen, dus nu kun je pas echt de stadse popi jopi uithangen. Er zijn regio’s waar je met meerdere mensen gezamenlijk steden uit de grond kunt gaan stampen. Maar of deze sociale manier van steden bouwen ook echt is waar je op zit te wachten, is nog maar de vraag. Martin en JJ kijken er in ieder geval voor je naar in deze SimCity Hands-on.

Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC

SimCity Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch