Menu Premium
Loading...

SimCity Beta Hands-on

02/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zaterdag en zoals je kon horen bij Brievenmaandag draait het vandaag om de nieuwste toevoeging aan SimCity. Waar je vanmorgen het interview kon zien met James Haden, gaat het nu om de ervaringen in de betaversie van SimCity. Zal het de grote verwachtingen waar gaan maken of niets meer zijn dan iets wat de nostalgie van vroeger voor een klein momentje aanwakkert? Dat weet je pas zeker wanneer de game uit komt, maar de eerste ervaringen met de beta check je hier in de SimCity Beta Hands-on.

Iedereen heeft het waarschijnlijk ooit een voorgaand deel gespeeld en waarschijnlijk heeft iedereen er nostalgische herinneringen aan. De eerste herinnering die te binnen schiet is een klein doosje, met de naam SimCity er op. En dat alles, onder een dik laagje stof. Hoogste tijd dus om de game af te stoffen, op te poetsen en er een nieuwe, en hopelijk, verbeterde versie van te maken. Martin heeft grootse plannen om een imperium te bouwen en de meest perfecte stad ooit te realiseren. Martinpedia is helaas nog niet klaar, maar in de beta kon er tenminste een begin worden gemaakt. Blijven de plannen op tafel liggen en is de dossierkast vol blauwdrukken nog in tact of zijn alle toekomstvisie’s over een perfecte stad met de naam Martinpedia totaal de vernieling in geholpen door de test? Dat en meer zie je in de SimCity Beta Hands-on.

Wat denk jij van de nieuwe SimCity? is het de moeite waard en ga je de concurrentie aan met Martin en zijn droomstad Martinpedia of laat de game je koud en laat je hem links liggen? Als je nog twijfelt, of simpelweg niet kan wachten tot hij uit komt, dan mag je zeker de SimCity Beta Hands-on niet missen!

SimCity Beta Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch