Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Sifu Premium Review: ‘Hardcore potje whoop-ass’ [Fabulous February]

10/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel gamers houden van een lekkere kung-fu fighting film. Logisch dus dat er ook games zijn waarin je helemaal los kunt gaan met het in elkaar timmeren van mensen. Sifu is er daar één van. Sifu betekent in het Kantonees ‘meester’. En dat is precies wat je in de game kunt gaan worden. Je speelt als een jonge Kung-Fu student op zoek naar wraak. De game is gemaakt door Sloclap. Een studio die je misschien wel kent van de game ‘Absolver’. Gaat dit de beste fighting game zijn van het jaar? Of wie weet wel één van de beste games in het algemeen? Dat zie en hoor je allemaal in de Premium Review van Sifu.

Het verhaal van de jonge Kung Fu-student die op wraak uit is

Sifu is het verhaal van een jonge Kung Fu-student die op jacht gaat naar de moordenaars van zijn vader. Hij heeft een mysterieuze ketting van zijn familie geërfd waardoor hij telkens één jaar ouder wordt zodra je dood gaat in een gevecht. Natuurlijk kom je opnieuw tot leven (anders is het spel wel erg lastig), alleen ben je dan wel één jaar ouder. De coole vechtersbaas heeft geen bondgenoten en is, zoals in de meeste Kung Fu films, een one-man-army. De jacht op zijn vijanden vindt plaats op verschillende plekken van de stad. Van buitenwijken vol met bendes tot aan een fraai museum. Je hebt één dag om wraak te nemen, waarbij talloze vijanden je proberen tegen te houden. Is het Daan, Jelle en Skate gelukt om de bad guys in deze pittige rogue-like game te verslaan en te winnen?

De review van Sifu

Sifu is de nieuwe game van Sloclap, maar is deze game een goede verbetering in vergelijking met Absolver? Bezit het spel een goed verhaal of is Sifu alleen maar lekker repetitief mensen in elkaar timmeren? Heeft de unieke artstyle verder zijn charme? Of hadden we het toch liever semi-realistisch gehad? Je ziet en hoort het allemaal van Daan, Jelle en Skate in de Premium Review van Sifu.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch