Menu Premium

Sid Lukkassen & Boris over historie & Age Empires III Definitive Edition

12/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Game filosoof Sid is weer terug. En deze keer met een speciale reden. Hij wilde een keer een Let’s Play van niveau produceren in plaats van puur een gesprek op niveau. En dus nam Sid controle over de laptop en liet Boris voor eens en altijd zien wat de beste manier was om Age of Empires III Definitive Edition te spelen. Hoe verslaat Sid zijn vijanden? Of wordt hij hopeloos afgeslacht? Je ziet het hier…

Age of Empires III Definitive Edition

De remaster van Age of Empires III was reden genoeg voor Sid & Boris om samen te komen. Beide mannen zijn grote fans van historische verhalen en setting en hebben dus logischerwijs ook een passie voor de Age of Empires serie. En dus slaan zij geen kans af om deze game te spelen. Nou ja, Sid speelt hem… En Boris kijkt en luistert! Want waarom zou je iemand die 1000+ uur in Age of Empires heeft gestoken, de kans ontnemen om zijn skills en verhaal aan ons te showen? Hoe trekt Sid ten strijde? Wat is zijn plan van aanpak? Hoe ziet hij de game?

Historische Context

Natuurlijk is dit meer dan alleen maar een speciale Let’s Play. Zoals jullie van Boris en Sid gewend zijn, gaan zij ook echt met elkaar in gesprek. Met voornaamste gespreksonderwerp Age of Empires 3. Dat leidt de heren langs onderwerpen als politiek, geschiedenis, politieke correctheid en nog veel meer. Ze is Boris bang dat er niet genoeg rekening wordt gehouden met de historische context. En dat de games in een politiek correcte richting gaan, vooral in het RTS genre. Dat RTS games zich daardoor vooral in de toekomst af gaan spelen in plaats van het verleden. Hoe kijkt Sid daar tegen aan? Je ziet en hoort het in deze zoals altijd flink lange video van de twee heren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch