Menu Premium
Loading...

Sid Lukkassen & Boris over eindbazen in games

08/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sid Lukkassen is aangekomen in de nieuwe studio! Deze keer neemt hij zijn top 10 eindbazen samen met Boris door. Games zoals Dark Souls staan bekend om hun eindbazen, maar door de geschiedenis heen zijn er velen geweest. Sid toont zijn persoonlijke favorieten in dit item, dus aanzetten die handel!

De eindbazen zijn het proefwerk van de game

Volgens Sid is een eindbaas een proefwerk waar jouw vaardigheden met de mechanics van een game worden getest. De bazen van de legend of Zelda serie zijn hier een voorbeeld van. Deze zijn vaak te vinden aan het einde van een dungeon en je moet ze verslaan met het item dat je in de dungeon vindt. Ze testen jouw bekwaamheid van het item dat je gevonden hebt. Een goede eindbaas streeft hiernaar, want ze zijn er vooral om jou te testen. Een boss die je in één keer verslaat, maakt geen indruk. Een boss waar je uren vastzit, kan ertoe leiden dat je stopt met het spelen van een spel. Het is daarom moeilijk voor de developers om de juiste balans te vinden. Natuurlijk zijn hier keuzes in te maken. From Software is bekend door zijn moeilijke bosses, maar zelfs zij moeten de uitdaging realistisch houden, want anders wordt het zelfs te veel voor de meest hardcore gamer.

Boris en Sid halen herinneringen op

Hoewel de lijst van Sid is, gaat Boris ook terug naar het verleden. Sid heeft een gevarieerde lijst van eindbazen van twintig jaar oude games. Sommigen kent Boris ook, maar hij wordt ook verrast met een paar die hij niet kent. Sid bespreekt niet alleen de gevechten zelf, maar ook de karakters die de bazen zijn. Dit kan over hun doelen gaan, maar ook hoe ze worden gepresenteerd in de games. Een ware trip door de geschiedenis van games.

Ben je benieuwd naar de lijst van Sid en Boris zijn reactie erop? Kijk dan deze extra lange video over de top 10 endbosses van Sid Lukkassen! Drop hieronder vooral ook even je comments! En stel je vragen. Dat mag namelijk gewoon! Laat vooral ook even weten welke eindbaas jij het allermoeilijkste, sickste of vervelendste vind!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch