Menu Premium
Loading...

Shredders Review – Kopen, budgetbak of slopen?

23/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben op de redactie een redelijk aantal sport fanaten. Het zijn niet  allemaal liefhebbers van dezelfde sporten, maar de passis is er wel. JJ en Skate hebben het vandaag over een sport die ze zelf nog niet eerder hebben gedaan. In het echt dus. Het is dus geen FIFA en geen NBA. Het is een snowboard game. Eindelijk een snowboardgame want dat genre heeft een tijdje in de virtuele ijskast gezeten. Je krijgt in deze video de review van Shredders. Één van de nieuwste titels die je kunt vinden op de Xbox Game Pass. De vraag is nu: Is dit spel beter dan Steep en Riders Republic? Of kun je het beter overslaan? Oftewel: Kopen, budgetbak of slopen?

Met je snowboard de helling afgaan in de Shredders review

Wat brengt Shredders voor nieuws in het Snowboard genre? Is dit echt totaal wat anders dan wat bijvoorbeeld good old Shaun White Snowboarding deed, terug in 2008? Is het realistisch a la Amped? Of toch meer arcade in de richting van SSX? Of Steep? En verder is de vraag: Is dit een goede sport game voor de Xbox Game Pass. Of is het zo styerk dat je er ook het volle pond voor had willen betalen? En jullie willen ook weten wat je allemaal in deze game kunt doen? Is het alleen maar van een helling afgaan? Zit er een verhaal in? Open wereld of een stuk of 20 slopes? Je ziet en hoort het allemaal in deze video.

Kopen, budgetbak of slopen?

De game is niet gemaakt door een heel groot team. De maker is de Belg Tim Broothaers en het wordt uitgegeven door FoamPunch. Dan is de vraag: Kun je met zo;n klein team zo’n ‘grote’ game maken? Of was dit te hoog gegrepen? Raden JJ en Skate de game aan? Of neigen ze er naar het in de sloop te gooien? Of kun je beter wachten tot het in de budgetbak ligt? Wat natuurlijk een beetje weird is als het om een Game Pass gaat… Je gaat het allemaal zien en horen in de review van Shredders.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch