Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Discussie: Zit er rek in het shooter-genre?

15/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ beloofde het al in ‘Deze Week bij Gamekings’, we gaan meer doen in de podcast set-up met die ongelofelijk mooie mics. Vandaag trappen we af met een discussie over het shooter-genre. Tegenwoordig worden we overspoeld met games gebaseerd op de nieuwste gamemode binnen het shooter-genre, Battle Royale. Als je dit vergelijkt met de shooters in het verleden zie je dat er wel degelijk veranderingen plaatsvinden binnen het shooter-genre. Het leek JJ een leuk idee om het daar eens met Skate en Emiel over te gaan hebben.

Is Battle Royale de future van het shooter-genre?

De mannen die vandaag dit onderwerp eens even goed onder de loep nemen, lopen qua smaak een behoorlijk uiteen. De één is meer van het cartoony stijltje van Overwatch, de ander speelt liever met de snelheid van Call of Duty en de derde is meer van het rustige en tactische gedeelte van Rainbow Six Siege. Tegenwoordig zie je dat een game als Fortnite het ontzettend goed doet. Hoe komt dit? Ook blijven er maar nieuwe Battle Royale games verschijnen. Gaan de grote ontwikkelaars hier iets mee doen? Volgen ze deze trend of blijven ze gewoon stug doorgaan met hun eigen meer traditionele shooters? Wat willen jullie? Zouden jullie bijvoorbeeld graag een Call of Duty Battle Royale zien? Of zeg je geef mij maar een traditionele shooter.

Traditionele shooters zijn nep

Wat hadden we gespeeld als Quake tegelijk uit kwam met zowel een Fortnite als een Call of Duty Modern Warfare en een Rainbow Six Siege? Zou Fortnite nog steeds zo populair zijn? Of is een game zoals Fortnite gewoon beter dan deze andere titels en zijn de meer traditionele shooters gewoon niet meer van deze tijd? Misschien kan je het antwoord van de mannen aan de tafel misschien al wel een beetje invullen, maar kijk voor de zekerheid maar even het item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch