Menu Premium
Loading...

Shenmue III Review: Kopen, budgetbak of slopen?

27/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shenmue kan vergeleken worden met Half-Life. Fans wachten al bijna 20 jaar op het vervolg van de serie, die met een cliffhanger eindigde. In tegenstelling tot Half-Life heeft Shenmue nu een vervolg gekregen: Shenmue III. Skate en Boris zijn fan van de vorige twee games en bespreken de sterke- en zwakke punten van de nieuwste editie van Shenmue.

Ryo Hazuki de hoofdrolspeler in Shenmue III

Net zoals in de vorige delen. De focus in de game ligt op het vinden van de moordenaar van Hazuki’s vader. Die werd namelijk vermoord. Maar er is nog een reden waarom deze moordenaar gevonden moet worden. Hij is namelijk ook op zoek naar een artifact: De Phoenix Mirror, een spiegel dus. Wat hij daarmee wil gaan doen en waarom hij zoveel interesse heeft in dit artifact, daar kom je tijdens de game vanzelf wel achter. Het gaat dus om dezelfde persoon, maar om twee compleet verschillende redenen om hem op te willen sporen.

Eindelijk het vervolg

Want, zoals al eerder aangegeven, de fans van Shenmue hebben lang moeten wachten op het vervolg. Heel lang. Zo lang zelfs dat niemand eigenlijk wist of er ooit nog een vervolg zou gaan komen. Met deze game is het antwoord dus gegeven. De stijl van de game is iets wat veel mensen aansprak. Dit was tijdens de eerste twee games al het geval, en zal in Shenmue III niet anders zijn. Want die aparte en unieke stijl is ook weer terug te zien in deze game. Maar is het ook qua gameplay en verhaal een goed vervolg van de serie? Skate en Boris proberen je daar in tien minuten antwoord op te geven.

Heb jij Shenmue III al gespeeld en zo ja wat zijn jouw ervaringen tot nu toe? Is het een goed vervolg van de serie of kunnen er veel dingen beter? Laat het weten in de comments hieronder en deel je ervaring met anderen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch