Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Shenmue III Premium Review: een waardig vervolg op Shenmue II?

26/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het vervolg van Shenmue is eindelijk daar. Bijna 20 jaar hebben fans van de franchise moeten wachten op het vervolg, op de voortzetting van het verhaal waar Shenmue II mee eindigde. Sinds vorige week kunnen mensen eindelijk aan de slag met Shenmue III. Zo ook Boris en Skate, die in deze Premium review hun mening geven. Een waardig vervolg?

Eindelijk het vervolg

1 september 2001. Dit was de laatste keer dan fans van de franchise aan de slag konden met een Shenmue-game. Sindsdien was het ruim tien jaar doodstil rondom de Shenmue. Tot Shenmue III werd aangekondigd en alle fans eindelijk weer iets hadden om naar uit te kijken. Vorige week was de release van Shenmue III dan eindelijk daar. Shenmue III is speelbaar op PlayStation 4 en PC. Niet op Xbox One dus. De Shenmue-fans die dus een Xbox One hebben zullen of geduld moeten hebben of investeren in een PC of PlayStation 5.

Het verhaal van Shenmue III

Krijgt dus na bijna 20 jaar zijn langverwachte vervolg. In Shenmue III ben jij wederom Ryo Hazuki, net zoals in de eerste twee Shenmue-games. Het verhaal focust zich op het wreken van de moord op Hazuki’s vader. Hazuki gaat achter de dader aan en probeert de schuldige te vinden. Zijn reis vindt plaats in China, waar hij tijdens zijn reis veel van het schitterende landschap. Niet dat hem dat iets zal interesseren, maar het wordt door de unieke stijl van Shenmue wel schitterend in beeld gebracht. Er is combat, je moet onderzoek doen en mensen ondervragen om de moordenaar te vinden en hem tegen te houden. Want de moordenaar van Hazuki’s vader is op zoek naar de Phoenix Mirror, een artefact. Zo heeft je reis in deze game twee doelen. Twee compleet verschillende doelen. Het is aan jouw om in te vullen hoe die reis verloopt en of je er in slaagt de moordenaar te vinden en de Phoenix Mirror in handen te krijgen. Want hij gaat het artefact natuurlijk niet zo maar aan je overhandigen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch