Menu Premium
Loading...

Shelly’s Top 10 beste games van de afgelopen vijf jaar

06/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het vast al bij Brievenmaandag gezien. En anders wel in het grote ‘Shelly is back’ interview. Zo niet, ga het even snel kijken, want het is allemaal pure celabration dat Shelly is dus terug. Vijf jaar na haar vertrek bij Gamekings keert ze terug op het oude nest. Niet voor één keer, maar als volwaardig lid van de crew. Vijf jaar waarin ze ongetwijfeld een hoop games heeft gespeeld. En vast niet allemaal van 2K zelf. Omdat Gamekings een website is met video’s over games, leek het ons handig je even up to date te brengen met de smaak van deze dame uit Rotterdam. Wat waren volgens haar de tien beste games die ze tussen 2018 en 2023 heeft gespeeld? Voor het antwoord dien je enkel op de Play button te clicken. Dit is Shelly’s Top 10.

Staan er 10 2K games in Shelly’s Top 10?

Zoals je kon verwachten was het voor Shelly vrij lastig om tien games op een rij te zetten. Om twee redenen. Ten eerste, probeer zelf maar eens te herinneren wat je exact vijf jaar verleden speelde? Ten tweede omdat er in de afgelopen vijf jaar tijd best veel toffe shit uitkwam. Gelukkig is daar de hulp van je player-account, in dit geval op de PS5, waar je kunt zien wat je allemaal heb gespeeld. Sweet memories kwamen naar boven en dus uiteindelijk ook de tien games die zij wilde presenteren aan de kijkers. En we kunnen nu al stellen, het is een mooie en vaak ook verrassende keuze. Want waar zijn de multiplay-games? Het was toch FPS-Shelly, de lady die iedereen op de redactie aan gort knalde in Call of Duty? Is haar smaak misschien veranderd door de jaren heen? Het antwoord krijg je in deze video.

Animal Crossing staat er toch wel in?

10 games zouden het moeten worden. Het werden er 11..Omdat Shelly zich echt een minuut voor de opname bedacht dat ze vergeten was op haar Switch account te kijken. En daar had ze ook best wel wat fraais gespeeld…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch