Menu Premium
Loading...

Shelly’s eerste trip naar Antwerpen om The Crew te checken

25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor alles moet een eerste keer zijn en in dit item is dat voor Shelly dat voor het eerst alleen op trip gaat. Ze gaat naar Antwerpen om daar de nieuwe MMO-racer The Crew te spelen. Gaat dat wel goed?

The Crew is een MMO-racer die misschien wel het enige in zijn soort is. In deze game ga je met een crew van maximaal vier man tegen een andere crew racen om zo hoger in de leaderboards terecht te komen. Maar dat is natuurlijk niet alles, je kunt ook tegen je vrienden racen. Zo zie je wanneer je een race rijdt, die jij nog niet gereden hebt maar je vriend of vriendin wel, zijn of haar ghost. Dat geeft een extra boost om sneller te rijden. De gigantische open wereld is daarnaast gevuld met allerlei challenges. Als je onderweg bent, moet er natuurlijk wat meer te doen zijn dan alleen het genieten van het uitzicht. Slalommen, tijdraces en door poortjes rijden behoren tot deze challenges. Om het geheel nog even af te ronden, hoeft niet alles vrijgespeeld te worden door races te winnen. Je kunt namelijk ook loot vinden die dan direct op je wagen gezet kan worden en dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitbouw-mogelijkheden van je auto die niet eindeloos zijn, maar zeker niet karig.

Genoeg vertelt over de game, Shelly bespreekt alle ins en outs over deze game in de trip. Dus geniet van Shelly’s eerste trip helemaal in haar eentje.

Shelly's eerst trip naar Antwerpen om The Crew te checken

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch