Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Shanna’s passie voor muziek op Twitch

24/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shanna is de nieuwste aanwinst bij Gamekings maar we kende haar natuurlijk al heel veel langer via haar Twitch kanaal. Zo schoof ze aan in seizoen 18 bij Gamekings om te praten over haar passie voor streaming en gaming, maar natuurlijk speelt ook muziek een grote rol in haar leven en die weet ze dan ook makkelijk te combineren met Twitch.

Met de paplepel ingegoten

Muziek speelt een grote rol in het leven van Shanna. Het begon allemaal met haar muzikale familie (zowel van haar moeder als vader’s kant) die een piano in huis haalde, maar pas na twee jaar mocht ze op pianoles om deze nieuwe ontdekking in de vingers te krijgen. Op 15-jarige leeftijd leerde ze gitaar spelen en op 17-jarige leeftijd ging ze naar het conservatorium.

Music Monday & Thursday Tunes

In 2013 was Shanna één van de weinige Twitch kanalen in Nederland, het platform heette toen nog Justin.tv. De regels die er toen waren zorgde voor een compleet andere dynamiek. Zo moest 90% van de content gaming zijn en zo sneakte ze er af en toe een liedje tussendoor als ze bijvoorbeeld in een queue zat bij League of Legends. Het veranderde uiteindelijk in Music Monday en Thursday Tunes waarbij ze op een gegeven moment urenlang bezig met muziek was op stream.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch