Menu Premium
Loading...

Shanna knalt erop los op de big ass MSI Optix MPG321UR-QD monitor

07/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Shanna is als gamer begonnen met esports. Competitief gamen. Dat vond ze tof toen ze nog een Shannaatje was. Met als favo games CS:Go en wat later League of Legends. Toen we onlangs de big ass MSI Optix MPG321UR-QD monitor binnen kregen, leek het JJ een tof idee om Shanna er dan maar eens achter te zetten. Ze mopperde immers dat ze PC-gamer was en niet lekker kon gamen met een controller en een TV scherm. Nou, dan zetten we op de desk toch een PC neer en een big ass 4K monitor. Heeft ze ook geen excuus meer als ze niks raak schiet.

Wat vindt Shanna van de MSI Optix MPG321UR-QD

En dus startte Shanna CS:Go op en zette de monitor aan. Hoe was haar ervaring. Thuis speelt ze curved. Is dat fijner? De MSI Optix MPG321UR-QD heeft ook een aantal functies die speciaal gemaakt zijn voor esporters/gamers. Je kunt donkere plekken lichter maken zonder rest beeld ook te verlichten of de response tijd optimaliseren. Wekte dat voor haar. Of vond ze het cheaten ten opzichte van gamers die thuis een minder geavanceerde monitor hadden staan? Vind ze het fijn om op een grote 32 inch monitor te gamen? Er staat nu immers wel wat voor je giechel. En maakt ze echt gebruik van de 4K-mogelijkheid of wil ze lagere resolutie om de responstijd optimaal te houden?

HDMI 2.1, 4k en 144Hz maakt monitor geschikt voor consoles

De mogelijkheid om HDMI 2.1 qaan te sluiten maakt de MSI Optix MPG321UR-QD ook geschikt voor console gaming. En met de Xbox Series X en de PS5 op de markt kan dit scherm dus interessant zijn. Ook 144Hz en 4K is instelbaar. Ook de G-Sync Compatible en FreeSync functies zouden kunnen leiden tot een betere spelervaring. Maar is dat ook zo? Shanna geeft haar persoonlijke mening.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch