Menu Premium
Loading...

Shadow of the Tomb Raider Preview: Beter dan Uncharted?

13/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

14 september staat in het teken van Lara Croft, want dan mag men aan de slag met Shadow of the Tomb Raider. Koos liet niet op zich wachten toen hij hoorde dat hij een paar uurtjes aan de slag mocht met de game. De vorige Tomb Raider kwam net niet in de buurt van de kwaliteit van Uncharted volgens Koos, dus is hij zwaar benieuwd hoe deze Tomb Raider het gaat doen. Hoe hij dit avontuur ondervond, zie je in deze preview van Shadow of the Tomb Raider.

Kruip in de huid van Lara Croft

Natuurlijk zal het weer mogelijk zijn om te sneaken, te klimmen en vijanden neer te schieten met je boog. Het lijkt erop dat er hier en daar wel getweakt is aan verschillende elementen om de puntjes op de i te zetten. Koos had wel wat problemen met de combat in de game. Het is een klein puntje kritiek, maar het was vooral niet heel storend.
Tevens waren er in zijn speelsessie aardig wat cutscenes, maar tegenover de gameplay valt dat weer in het niet voor hem.

Reis af naar Mexico en Peru in Shadow of the Tomb Raider

Na een relatief korte developmenttijd, is het Eidos Montreal en Crystal Dynamics gelukt om het vervolg te maken van Tomb Raider. Het is niet heel lang geleden dat de franchise een reboot heeft gekregen. Dit zal tevens ook de laatste deel uit de reboot trilogie zijn. Koos was reuze benieuwd naar de game. Zo erg benieuwd dat hij zelfs te vroeg was aangekomen voor zijn afspraak. Eenmaal aangekomen werd Koos meegenomen in het verhaal. Zo vond hij de game toffer dan de vorige delen. Kriebelt jullie avontuurgevoel ook al? Is Lara Croft voor jullie de grootste heldin aller tijden? Maar belangrijker nog, is het voor jullie een ‘must buy’? Of laten jullie hem liever liever liggen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch