Menu Premium
Loading...

Shadow of the Tomb Raider Review: “Het ziet er likkebaardend lekker uit”

15/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het enorme succes van Marvel’s Spider-Man die vorige week is uitgekomen, staat er deze week een game centraal waarvan men de hoofdpersoon uiteraard zal herkennen. We hebben het hier over Tomb Raider en game-icoon Lara Croft. Koos heeft de game al vaker kunnen bevingeren, onder andere bij het Tomb Raider Preview Event en samen met Skate ook op de Gamescom. Beide heren zijn erg te spreken over de reboot die de serie heeft gekregen. En nu de game daadwerkelijk uit is, kunnen zij jullie vertellen wat je staat te wachten. Gaat Shadow of the Tomb Raider de voorgaande twee delen overtreffen? Je ziet het in de Shadow of the Tomb Raider Review: “Het ziet er likkebaardend lekker uit”.

Shadow of the Tomb Raider maakt de trilogie af

In Shadow of the Tomb Raider is het voor Lara Croft een race tegen de klok. In al haar enthousiasme heeft ze een Mayan apocalypse veroorzaakt. Ze reist door Meso-Amerika en Zuid-Amerika om naar de legendarische stad Paititi te reizen, en zo de wereld te redden. In de game zal je te maken krijgen met het exploreren van nieuwe gebieden en tombes, het oplossen va puzzels en vijanden die je een kopje kleiner moet maken. In Shadow of the Tomb Raider krijg je te maken met de militaire organisatie Trinity. Lara komt daarbij met name in conflict met Dr. Dominguez.

Een prachtig avontuur in Peru

Verwachtingen van de game zijn niet torenhoog, wel verwachten we natuurlijk dat deze Tomb Raider er mooier gaat uitzien. Skate en Koos zijn het niet over alles met elkaar eens. Waar beide heren het wel mee eens zijn, is dat de game er likkebaardend lekker uit ziet. Peru en het tropisch regenwoud is prachtig neergezet in de game. Toch blijven er nog een aantal puntjes van kritiek. Kan Shadow of the Tomb Raider de heren ondanks die kritiekpuntjes toch bekoren? Je ziet het in de Shadow of the Tomb Raider review: “Het ziet er likkebaardend lekker uit!”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch