Menu Premium
Loading...

Shadow Arena Preview: “Battle Royale nummertje zoveel of uniek?”

21/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijd terug hebben Daan en Emiel mee kunnen doen aan de closed beta van Shadow Arena. En zoals altijd bij nieuwe games, doen ze dat met veel plezier en natuurlijk een gezonde dosis journalistieke interesse. Want je weet maar nooit. Wie weet staan we hier aan de vooravond van een nieuwe sensatie? En dan ben jij er als eerste bij geweest. Of dat bij Shadow Arena het geval, zie je in de uitgebreide betacheck van de twee heren.

‘Hé, daar hebben we weer een Battle Royale variant…

Shadow Arena is een Battle Royale waarin 40 spelers het tegen elkaar mogen opnemen. Uiteindelijk blijft er, zoals altijd in dit genre, één speler over. En die wint de match. Spelers kunnen kiezen uit negen speelbare personages die allemaal een eigen vechtstijl hebben. Naast het matten tegen andere spelers in jouw match, kun je ook op jacht gaan naar monsters en loot om zo sterker te worden. Klinkt dat wat bekend in de oren? Dat kan. De game is een spin-off van Black Desert Online en wordt dus een volledige stand-alone game.

Shadow Arena een echte arena fighter

We horen jullie nu zeggen ‘weer een Battle Royale game, hebben we er daar inmiddels niet genoeg van’. Ja, misschien hebben we momenteel een beetje teveel van die BR-games. Maar de eerlijkheid gebied ook te zeggen dat Shadow Arena wel degelijk een eigen karakter bezit. Het is geen standaard Fortnite- of Warzone kloon. Shadow Arena is een arena fighter waarin je vooral met je knuisten moet knokken. Al dan niet met een slag- of steekwapen erin. De game heeft twee modes beschikbaar: solo en team. Daan en Emiel probeerden beide uit. Of ze uiteindelijk potentie zagen in het spel kom je te weten zodra je op de Play-knop ramt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch