Menu Premium
Loading...

Serious Sam Bogus Detour Review

Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Google Plus Richard 'Skate' Simon
15/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meest serieuze game character aller tijden is terug in een splinternieuw jasje. De enige echte Serious Sam schiet nu monsters overhoop in de kleurrijke twin stick shooter Serious Sam Bogus Detour. Met een arsenaal aan wapens voor elke situatie moet je op strategische wijze de horden vijanden uitschakelen. Skate en Koos hebben de maps voor je verkend en willen je er alles over vertellen in de Serious Sam Bogus Detour Review.

Er is toch niks leuker dan de bloedspetters en ingewanden over de map te zien vliegen

Serious Sam is al jarenlang een cultheld onder gamers. Je zag hem in 1st person shooters, side-scrollers en zelfs een RPG. Nu komt hij weer helemaal tot zijn recht in de twin stick shooter. Als vanouds begint de game in Egypte waar je met de juiste manoeuvres horden vijanden van je afslaat. Erg chill om te doen, zowel alleen als Co-op. Er is toch niks leuker dan de bloedspetters en ingewanden van de monsters over de map te zien vliegen en dat dan ook nog eens te delen met je team?

Het gros van de Serious Sam games is gemaakt door Croteam, maar deze versie is door Crackshell, de makers van Hammerwatch, gemaakt. Dat is er ook vanaf te zien, want de games hebben wel wat van elkaar weg. Dat is helemaal niet erg, want ook dit is een game waar je deze zomer flink wat uurtjes in kunt steken. Gelukkig kun je veel van de vertrouwde elementen van Serious Sam terugvinden in Bogus Detour. De wapens, de monsters, Egypte en uiteraard de sterren. Heerlijk toch?

Koos en Skate staan nog op scherp van ale vijanden ontwijken en kapot knallen, maar kunnen niet wachten om je er alles over te vertellen. Kom en geniet mee van de cultheld in een nieuw jasje in de Serious Sam Bogus Detour Review.

Loading...
 • De Peno Eno

  Emiel, je bent veranderd!

 • Michel

  Er wordt wederom gerommeld met de videoplayer, bedankt voor de info!

 • Soulreaver

  Ik had New Machia van de steam summersale vandaan geplukt en dit was mijn eerste twin stick shooter (tenzij nuclair throne een twin stick shooter is, maar die had ik met muis+keyboard gespeeld). Maar wat een bout game was dat, dit daarentegen ziet er een stuk veel belovender uit dan New Machina (niet kopen btw) en heeft met deze pixelstyle ook wel wat weg van een nuclair throne wat ik een toffe game vond (voor paar dagen dat wel). Co-up is ook interessant en zal het waarschijnlijk meer een diablo achtig gevoel geven.

  Ik ben iig bereid om twin stick shooter nog 1 kans te geven.

 • Edwins1984

  Prima review heren, had ik van zo’n titel niet per direct verwacht.
  Verder zie je dat Koos zichtbaar stappen maakt, keep up the good work!

  • NestreX

   Koos is m.i. al een van de beste Gamekings. De beste misschien wel.

 • PauluitOosterhout

  Ik hoop dat deze game ook naar de consoles komt want ik heb een zwak voor Serious Sam.
  Ik heb met veel plezier alle first person shooters gespeeld ( en die waren ook pittig) en hoewel ik niet echt een twin stick shooter fan ben, klinkt dit toch wel weer erg leuk.

  Die gasten die op je gillend op je afrennen en dan ontploffen. Dat blijft grappig.
  aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAHH..BOEM!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord