Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Series 2019: The Mandalorian, The Crown, Watchmen en Chernobyl

22/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tot slot van de lijstjes worden de beste series (en ook een klein beetje docu’s) van 2019 besproken. De beste films en tech hebben hun aandacht al gehad, en dus verdienen de series ook hun momentje zo vlak voor de jaarwisseling. Jelle, Melle en JJ hebben een vrachtlading aan series aangeleverd. Onder meer The Mandalorian, The Crown, Watchmen en Chernobyl komen voorbij.

The Mandalorian

Is tegen de tijd dat dit item wordt opgenomen bij episode zes. Momenteel zit episode 7 van het eerste seizoen er net op en is iedereen in afwachting van de laatste episode. We gaan niks spoilen, maar in episode 7 wordt alles en iedereen met een pittige cliffhanger achtergelaten. Hoe dan ook, The Mandalorian heeft zo zijn aandacht wel gekregen (al is het al vanwege het label Star Wars), zowel positief als negatief. Wat vinden de heren tot nu toe?

Chernobyl

Volgens velen de beste serie/docu die dit jaar is gereleased. En zeker niet onterecht. Want Chernobyl heeft behoorlijk veel impact gehad in de historie en deze serie/docu brengt dit perfect in beeld. Bij JJ staat ie, zoals alom bekend, behoorlijk hoog op het lijstjes. Is dat bij Jelle en Melle ook het geval?

Netflix blijft series pompen

Wat, gezien de financiële mogelijkheden en succes van het bedrijf, niet zo heel gek is natuurlijk. Stranger Things, Black Mirror, The Crown, Unbelievable en ga zo maar door. En dan kwam de misschien wel most anticipated serie van het jaar, The Witcher, pas dit weekend. Het is dan ook niet zo gek dat deze serie niet in dit item voorkomt. De kans is echter wel groot dat deze serie er in had gestaan als de release bijvoorbeeld in november was geweest.

Wat is volgens jouw de top 3 series/docu van 2019? Laat het weten in de comments hieronder en deel je top drie met anderen!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch