Menu Premium
Loading...

Seriekings over The Night Of

15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Melle en Skate zijn headfirst in de nieuwe HBO serie gedoken genaamd “The Night Of”, een achtdelig crime drama. Ondanks de grote naam van HBO en de kwaliteit die van dit kanaal afkomt, zoals True Detective, Game of Thrones, Boardwalk Empire en The Wire, is The Night Of nog behoorlijk in de schaduwen gebleven. Daarom vonden Melle en Skate het de hoogste tijd om jullie over deze parel van een serie te vertellen in deze Seriekings over The Night Of!

In The Night Of volg je het verhaal van Nazir Khan, een student uit een Pakistaans middenstandsgezin. Nazir wordt uitgenodigd voor een feest in de New Yorkse Lower East Side. Om daar te komen steelt hij zijn vaders taxi, waarmee hij verdwaald raakt in Manhattan. Wanneer een jonge vrouw bij hem instapt, gaat alles bergafwaarts, zonder verder al te veel te verklappen.

Melle en Skate vertellen wat zij van dit aangrijpende verhaal vinden en alle kleurrijke personages die in de show voorbij komen. Melle en Skate zijn erg enthousiast over deze show en dat is niet zonder reden; voor Skate is dit al de serie van het jaar en Melle kan zich hier zeker in vinden. Waarom ze dit vinden, vertellen ze in deze Seriekings over the Night of!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch