Menu Premium
Loading...

Seriekings over The Expanse

22/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen hebben weer lekker series gebinged. Ditmaal een space opera/mysterie serie, namelijk The Expanse. Heb je deze serie nog niet gezien, dan is het nu tijd om te kijken, aangezien we 1 februari al getrakteerd gaan worden op seizoen nummer 2! Benieuwd wat Boris en Emiel vinden van het eerste seizoen? Check dan deze Seriekings over The Expanse!

Dat de mannen een liefde hebben voor sci-fi en ruimte avonturen is geen geheim, zodoende was het niet meer dan logisch dat ze door het eerste seizoen heen knalden met de snelheid van het licht. Maar waar gaat The Expanse eigenlijk over? De serie speelt zich af in een toekomst waar de mensheid zich heeft gekoloniseerd in het zonnestelsel. We volgen United Nations executive Chrisjen, rechercheur Josephus en Jim, de kapitein van de Rocinante, inclusief zijn crew. Ze raken verstrengeld in een complot, waardoor de vrede en de mensheid op het spel komt te staan.

De serie is te zien op Syfy, maar heeft niet de meest prominente cast, waardoor de serie ook niet heel erg is opgevallen. Is de serie het toch waard om even te checken, dat laten Boris en Emiel je zeker weten in deze Seriekings over The Expanse!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch