Menu Premium
Loading...

Seriekings over Star Trek: Discovery

08/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie weten houden we bij Gamekings van series. Nerdy als we zijn worden we vooral enthousiast wanneer er een toffe nieuwe sciencefiction of fantasy serie te kijken valt. Met Star Trek: Discovery is het weer Netflixen geblazen. Boris heeft een voorliefde voor de franchise. Emiel is een minder groot fan van Star Trek. Boris zijn diepgewortelde liefde voor Star Wars weerhoudt hem er niet van zichzelf een ‘trekkie’ te noemen. Het Gamekings-duo heeft de eerste afleveringen van de nieuwe Netflix-serie bekeken en geven in deze Seriekings hun ongezouten mening. Benieuwd naar hun oordeel? Check nu deze Seriekings over Star Trek: Discovery!

Boris is een ‘trekkie’

Toen Star Trek: Discovery werd aangekondigd, bracht dit zowel enthousiasme als scepsis teweeg. Het sci-fi genre kent niet in alle gevallen een geweldig track record als het op series aankomt. Er zijn weinig genres die zo afhankelijk zijn van een gedegen budget. De serie wordt geproduceerd door Netflix en dus hangt er een bepaalde productiewaarde aan de nieuwe Star Trek-serie. Boris looft in deze Seriekings de ‘wetenschappelijk laag’ die de Star Trek-franchise al sinds jaar en dag definieert. Emiel geeft hier minder fucks om dan ‘de kale B’, maar spreekt eveneens lovende woorden. De indie ontwikkelaar komt met een leuk feitje over de eerste ‘interracial kiss’.

Na alle smalltalk gaan Boris en Emiel dieper in op het verhaal van Star Trek: Discovery. Uiteraard mijden ze hierbij (grote) spoilers. Naar goed gebruik worden de heren het niet op alle punten helemaal eens. De discussie wordt dan ook niet ontweken. Zoals bij Boris wel vaker het geval is, kan hij de meligheid soms niet achterwegen te laten. Hebben jullie Star Trek: Discovery al een kans gegeven? Zo ja, wat is jullie mening over deze nieuwe Netflix-serie? Zijn jullie net als Boris ook ‘trekkies’? Laat je horen in de comments onder deze Seriekings over Star Trek: Discovery!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch