Menu Premium
Loading...

Seriekings over Iron Fist

26/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iron Fist klinkt als hele harde, nare porno, maar het is natuurlijk de nieuwe serie op Netflix. Gebouwd rond die gast met die eeeh, ijzeren vuist. Superhero stuff waar veel redacteuren van Gamekings erg van houden. En dus sloten David en Jelle zich zonder problemen een compleet weekend op om Iron Fist te binge watchen.

Marvel’s the Defenders

De reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige superheld van Marvel, werd ontwikkeld door Scott Buck en ging op 17 maart 2017 in première op de streamingdienst Netflix. Het titelpersonage wordt vertolkt door Finn Jones. En zoals zoveel superhero series zitten er ook weer connecties tussen Iron Fist en andere heroes. Zo vormt de IJzeren Vuist samen met Luke Cage, Daredevil en Jessica Jones weer de aanloop naar de miniserie The Defenders.

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig die spin offs, maar vinden David en Jelle deze serie wel tof. Is het karakter cool? Voelen de gevechten goed aan? Hoe ontwikkelt het verhaal zich en hoe pakt de stijl uit? En je weet hoe het gaat bij dit duo, dat neemt geen blad voor de mond. Check dus snel deze Seriekings over Iron Fist.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch