Menu Premium
Loading...

Seriekings over Cannabis

25/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk je graag naar keiharde series waar geweld de normaalste zaak van de wereld is? Ja? Mooi, want Boris en JJ delen die mening en daarom hebben ze de Franse serie Cannabis afgelopen weekend gebingewatched. Of Cannabis volgens de heren kan tippen aan series zoals Marseille en The Wire, zie je in dezeĀ Seriekings over Cannabis!

De titel verraad het al een beetje, want de serie Cannabis gaat inderdaad over de drugs cannabis. De serie draait om een drugsdeal, waar steeds meer mensen in in worden meegetrokken. Boris legt al snel deĀ link met een grote serie titel, die in zijn ogen nog steeds de beste serie in dit genre is. Terwijl Boris vooral naar de keiharde actie kijkt, is JJ vooral bezig met het verhaal en de personages. Cannabis is een mini serie van 6 afleveringen, wat het volgens JJ moeilijk maakt om echt een band te krijgen met de personages en vooral de hoofdpersoon.

In Cannabis zijn een aantal grote acteurs gebruikt, wat volgens beide heren enorm heeft meegeholpen aan het succes van de serie. Ben jij het met Boris en JJ eens of heb je een hele andere mening? Laat dan even je reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch