Menu Premium
Loading...

Seriekings over Breaking Bad

10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, daar zijn we dan met een speciaal item over Breaking Bad. Deze serie is misschien wel het beste wat we in de laatste jaren op tv hebben gezien. Vorige week was het na vijf seizoenen dan toch echt afgelopen met het hele spektakel. Boris en Melle zijn grote fans van de serie en vertellen aan jou waarom deze serie zo episch is in deze Seriekings over Breaking Bad. Let op het item bevat spoilers!

Het hele avontuur begon in de zomer van 2008, toen de pilot van de serie op AMC verscheen. Nadat er meerdere afleveringen en seizoenen verschenen, werd het al snel duidelijk dat hier geschiedenis werd geschreven. Breaking Bad vertelt het verhaal over Walter White, een scheikundeleraar die met longkanker te maken krijgt. Doordat hij denkt dat hij niet lang meer te leven heeft, moet hij aan geld zien te komen om zijn medische kosten te betalen en zijn familie van geld te voorzien. Met een oud leerling van hem gaat hij de meth-business in, wat natuurlijk nooit goed kan aflopen.

Breaking Bad is niet een serie met heel veel hoogtepunten achter elkaar. Het sterke van deze serie is dat het verhaal heel langzaam op gang komt, maar alles heel boeiend en gedetailleerd weet te vertellen. Je krijgt echt een band met de karakters in het verhaal en je blijft nieuwsgierig naar wat Walter White deze keer gaat uithalen. Vorige week was dan toch echt de laatste aflevering die heel veel mensen hebben bekeken. Boris en Melle vonden het daarom een mooi moment om even terug te kijken op al die seizoenen.

Om Breaking Bad goed te kunnen bespreken moeten er spoilers verteld worden. Als je nog niet klaar bent met kijken en je wilt geen spoilers, klik dan even op een ander item!
Seriekings over Breaking Bad

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch