Menu Premium
Loading...

Seriekings over American Gods

24/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! De Hollandse Goden Melle en JJ bekeken en bespreken de Starz Originals serie American Gods. Het is een spektakel van jewelste. De meeslepende, met metaforen en filmische shots gevulde serie die de historische en huidige goden tegenover elkaar zet, heeft zelfs indruk weten te maken op moviebuff Melle. Dan weet je dat er iets bijzonders aan het gebeuren is. Zie wat JJ en Melle van de serie vinden in Seriekings over American Gods.

American Gods geeft je een unieke kijk op religies van vroeger en nu

We leven in het zogenaamde gouden televisietijdperk. Er worden gigantische budgetten tegen series aangegooid en zelfs met weinig geld valt er iets moois te maken met de beschikbare apparatuur. Heerlijk als je ervan houdt om lekker op de bank te hangen en in een paar uur een heel seizoen te bingewatchen. Nadat HBO en Netflix al een hele tijd laten zien dat hier behoefte aan is, begint de trend zich door te zetten. Nu is het de beurt aan de zoveelste streaming service, Starz, om de show te stelen met een original. En niet zomaar een serie, maar American Gods. De op het boek van Neil Gaiman gebaseerde serie geeft een draai aan religies van vroeger en nu, om je eens flink aan het denken te zetten.

Het is moeilijk om over deze serie te praten zonder een hele zooi aan spoilers. De mannen doen hun best, maar bij deze ben je gewaarschuwd: spoilers. Dus dat. Laat dat je er niet van weerhouden om te checken hoe Melle en JJ positief verrast werden door dit cinematografisch hoogstandje, want zoals je weet, kan je nog eens wat leren als Melle het over films en series heeft. Zet je schrap voor Seriekings over American Gods.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch