Menu Premium
Loading...

Seriekings Netflix tips: Peaky Blinders

21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Seriekings zetten Boris en Melle hun oubollige hoeden op en praten ze over de tijd van de criminele bendes in Noord-Engeland. In deze tijd tussen de eerste en tweede wereldoorlog werd er enorm veel terreur gezaaid. De serie die door schrijver en regisseur Steven Knight voor de BBC gemaakt is, en opgekocht is door Netflix, check je in deze Seriekings Netflix tips: Peaky Blinders

Het enthousiasme van Boris en Melle over deze serie is duidelijk te merken en Boris durft het zelfs te vergelijken met Breaking Bad. De seizoenen bevatten 6 afleveringen, maar des al niet te min zit er genoeg actie en drama in verwerkt, zodat je op het puntje van je stoel zal zitten. De hoofdrol in de serie gaat uit naar Cillian Murphy die samen met zijn broers en hun volgelingen “The Peaky Blinders” voorstellen. De reden dat ze The Peaky Blinders heten, is omdat ze in die tijd scheermesjes in hun hoeden hadden genaaid die ze tijdens een gevecht in het gezicht van de vijand sloegen. Hun vijanden werden vervolgens geblindeerd door het bloed dat door hun gezicht stroomde en op die manier konden ze makkelijker het gevecht winnen.

Verder willen we er niet teveel over de serie verklappen en als je Boris en Melle vertrouwd, ga je deze serie gewoon kijken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch